Brandon Call: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Flambelle (diskuse | příspěvky)
iw, kat (am.herci, naroz, zijici), imdb
místo narození
Řádek 1: Řádek 1:
'''Brandon Spencer Lee Call''' (narozen [[17. listopad|17. listopadu]] [[1976]]) je americký herec. Hrál J.T. Lamberta v seriálu ''[[Krok za krokem]]'' a Hobieho Buchannona v první řadě seriálu ''[[Baywatch]]''. Brandon také propagoval populární nápoj Boku.
'''Brandon Spencer Lee Call''' ([[17. listopad|17. listopadu]] [[1976]], [[Torrance]], [[Kalifornie]]) je americký herec. Hrál J.T. Lamberta v seriálu ''[[Krok za krokem]]'' a Hobieho Buchannona v první řadě seriálu ''[[Baywatch]]''. Brandon také propagoval populární nápoj Boku.
Brandon se narodil v [[Torrance, Kalifornie]] Richardu Callovi a Elyes Pollack. Má dvě sestry, Dee Anne a Tandi a jednoho bratra, Dustina.
Brandon se narodil v [[Torrance, Kalifornie]] Richardu Callovi a Elyes Pollack. Má dvě sestry, Dee Anne a Tandi a jednoho bratra, Dustina.

Verze z 21. 7. 2007, 13:05

Brandon Spencer Lee Call (17. listopadu 1976, Torrance, Kalifornie) je americký herec. Hrál J.T. Lamberta v seriálu Krok za krokem a Hobieho Buchannona v první řadě seriálu Baywatch. Brandon také propagoval populární nápoj Boku.

Brandon se narodil v Torrance, Kalifornie Richardu Callovi a Elyes Pollack. Má dvě sestry, Dee Anne a Tandi a jednoho bratra, Dustina.

Po cestě z natáčení jednoho dílu Kroku za krokem byl postřelen neznámým střelcem. Pokládalo se to za náhodný útok a střelec nevědel, na koho míří. I když byl zasažendo obou paží, nebyl vážně zraněn a úplně se uzdravil. [1]

Brandon nyní žije ve městě Vista, California kde vlastní a provozuje benzinku a myčku. Bylo to jeho rozhodnutí pověsit hereckou kariéru na hřebík a žít v poklidu se svou dcerou.

Externí odkazy