Swiftfox: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Podívejte se na Související články
Miloso (diskuse | příspěvky)
m tvrdé/měkké i/y – fuj!
Řádek 17: Řádek 17:
}}
}}


'''Swiftfox''' je optimalizovaný build [[webový prohlížeč|webového prohlížeče]] [[Mozilla Firefox]] pro [[Linux]]. Nejedná se o build vytvářený [[Mozilla Corporation]], ale o produkt třetí strany dle [http://www.mozilla.org/foundation/trademarks/ Mozilla Foundation Trademark Policy]. Swiftfox je dostupný v řadě variantách pro konkrétní procesory. Díky těmto optimalizacím jsou odpovídající buildy rychlejší než ty oficiální a u uživatelů si získali značnou podporu.
'''Swiftfox''' je optimalizovaný build [[webový prohlížeč|webového prohlížeče]] [[Mozilla Firefox]] pro [[Linux]]. Nejedná se o build vytvářený [[Mozilla Corporation]], ale o produkt třetí strany dle [http://www.mozilla.org/foundation/trademarks/ Mozilla Foundation Trademark Policy]. Swiftfox je dostupný v řadě variantách pro konkrétní procesory. Díky těmto optimalizacím jsou odpovídající buildy rychlejší než ty oficiální a u uživatelů si získaly značnou podporu.


== Související články ==
== Související články ==

Verze z 29. 4. 2007, 23:25

Šablona:Infobox Software

Swiftfox je optimalizovaný build webového prohlížeče Mozilla Firefox pro Linux. Nejedná se o build vytvářený Mozilla Corporation, ale o produkt třetí strany dle Mozilla Foundation Trademark Policy. Swiftfox je dostupný v řadě variantách pro konkrétní procesory. Díky těmto optimalizacím jsou odpovídající buildy rychlejší než ty oficiální a u uživatelů si získaly značnou podporu.

Související články

Externí odkazy

Šablona:Softwarový pahýl