Pillars of Eternity II: Deadfire

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
(rozdíl) ← Starší revize | zobrazit aktuální verzi (rozdíl) | Novější revize → (rozdíl)
Pillars of Eternity II: Deadfire
VývojářObsidian Entertainment
EngineUnity
PlatformyLinux
macOS
Microsoft Windows
Xbox One
PlayStation 4
Datum vydání8. května 2018
ŽánrRPG
Herní módvideohra pro jednoho hráče
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Pillars of Eternity II: Deadfire je chystaná izometrická RPG videohra vyvinutá společností Obsidian Entertainment. Jedná se o pokračování v roce 2015 vydané Pillars of Eternity . Vydání Deadfire je naplánováno na první kvartál roku 2018 pro počítače s Linux, macOS a Windows. Hra byla oznámena se spuštěním crowdfundingové kampaně na platformě Fig v lednu 2017. Cílové částky dosáhla kampaň během jednoho dne.


Přehled

Deadfire je přímým pokračováním Pillars of Eternity, odehrávajících se ve světě Eora. Hráč bude opět mít roli tzv. "Watchera", jedince se schopností nahlédnout do duše jiných lidí a číst jejich vzpomínky z tohoto nebo minulých životů. Eothas, bůh světla a znovuzrození, který byl údajně mrtev, se probouzí pod hrdinovou pevností Caed Nua. Eothas pevnost zničí a zanechává hrdinu na pokraji smrti. Hrdina cestuje do soustroví Deadfire Archipelago vystopovat Eothase a nalézt odpovědi.

Vývoj

Hra je vyvíjena společností Obsidian Entertainment, tvůrci původního Pillars of Eternity. V květnu 2016 ředitel Obsidian Entertainment Feargus Urquhart oznámil, že hra začala být vyvíjena. Stejně jako u předešlého dílu se tvůrci rozhodli pro financování pomocí crowdfundingové kampaně. Kampaň byla zahájena 26. ledna 2017 na platforma Fig s finančním cílem 1,1 milionů dolarů. Finančního cíle bylo dosaženo během 23 hodin, a do konce kampaně byla překonána částka 4,4 milionu dolarů. Vydání Deadfire je naplánováno na první kvartál roku 2018 pro počítače s operačními systémy Linux, macOS a Windows.

Reference

Chybná citace: Na <ref> se jménem „eurogamer_announce“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „gamespot_end“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „gamespot_goal“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „pcgamer_announce“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „pcgamer_world“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „rps_production“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „vg247_announce“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.
Chybná citace: Na <ref> se jménem „youtube_campaign_trailer“ definovaný uvnitř <references> nejsou v předchozím textu žádné odkazy.

Externí odkazy