Přeskočit na obsah

Hlavní veřejné záznamy

Společné zobrazení všech dostupných protokolovacích záznamů pro Wikipedii. Zobrazení můžete zúžit výběrem typu záznamu, uživatelského jména (záleží na velikosti písmen) nebo dotčené stránky (také záleží na velikosti písmen).

Protokolovací záznamy
  • 4. 5. 2022, 20:11 Novakovaan diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Škotový uzel (nová stránka: „ náhled|Škotový uzel '''Škotový uzel''' (někdy také škotová spojka, skotská spojka či tkalcovský uzel) se hodí ke spojení dvou len nestejného průměru, materiálu i vlastností. Může tak spojit dvě dvě nitě při tkaní koberce, přivázat lanko ke stanové celtě. Stavební a přístavní dělníci tento uzel často používají k připevnění ocelového lana na hák pro zvedání jeřábem. Je trochu podobný dr…“)
  • 18. 4. 2022, 17:21 Novakovaan diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Škotový uzel (nová stránka: „náhled|Škotový uzel '''Škotový uzel''' (někdy také škotová spojka, skotská spojka či tkalcovský uzel) se hodí ke spojení dvou lan nestejného průměru, materiálu i vlastností. Můžete tak spojit dvě nitě při tkaní koberce, přivázat lanko ke stanové celtě, pokud se roztrhne plátěné oko. Stavební a přístavní dělníci tento uzel často používají k připevnění ocelového lana na hák pro zvedání jeřábem.…“) značky: první editace editace z Vizuálního editoru
  • 30. 3. 2022, 18:12 Byl založen uživatelský účet Novakovaan diskuse příspěvky