Všechny veřejné záznamy

Společné zobrazení všech dostupných protokolovacích záznamů pro Wikipedii. Zobrazení můžete zúžit výběrem typu záznamu, uživatelského jména (záleží na velikosti písmen) nebo dotčené stránky (také záleží na velikosti písmen).

Protokolovací záznamy
  • 4. 7. 2022, 12:14 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku The Beautiful South (nová stránka: „{{Pracuje se}}'''The Beautiful South''' byla anglická poprocková skupina, kterou v roce 1988 založili Paul Heaton a Dave Hemingway, dva bývalí členové skupiny The Housemartins, ve které oba zpívali hlavní a doprovodné vokály. Po celou dob u existence skupiny byli Sean Welch (baskytara), Dave Stead (bicí) a Dave Rotheray (kytara). Původní skladby napsali společně Heaton a Rotheray. Po prvním albu Welcome to the Beautiful South (1989) se ke skupině p…“)
  • 4. 7. 2022, 10:15 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Paul Heaton (nová stránka: „{{Pracuje se}}'''Paul David Heaton''' (narozený 9. května 1962) je britský zpěvák a skladatel. Byl frontmanem skupiny Housemartins, která měla v roce 1986 úspěch se singly "Happy Hour" a "Caravan of Love". Skupina se v roce 1988 rozpadla a Heaton poté založil skupinu The Beautiful South, jejíž debutový singl a album vyšly v roce 1989 a vedly ke komerčnímu úspěchu. Během 90. let měla skupina řadu hitů, včetně singlu „A Little Time“, který d…“)
  • 1. 7. 2022, 10:22 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Jacqui Abbott (nová stránka: „{{Pracuje se}}'''Jacqui Abbott''', celým jménem Jacqueline Abbott (narozena 10. listopadu 1973) je britská zpěvačka, která byla po odchodu Briany Corrigan v letech 1994 až 2000 zpěvačkou skupiny The Beautiful South. Skupina s ní vydala několik Top 10 singlů. Mezi jejich nejúspěšnější hity během jejího působení patřily: „Rotterdam (or Anywhere)“, „Perfect 10“, „Don't Marry Her“ a „Dream a Little Dream of Me“. Objevil ji spoluzakla…“)
  • 26. 6. 2022, 10:41 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Cecilia (nová stránka: „{{Pracuje se}} '''Cecilia''' je píseň amerického hudebního dua Simon & Garfunkel. Skladba vyšla v dubnu 1970 jako třetí singl z pátého studiového alba skupiny Bridge Over Troubled Water (1970). Píseň, kterou napsal Paul Simon, vznikla během noční party, na které duo a přátelé začali tlouct na klavírní lavici. Pomocí magnetofonu nahráli zvuk, dále použili dozvuk a přizpůsobili rytmus vytvořený strojem. Simon p…“) značka: možné problémové formulace
  • 24. 6. 2022, 11:35 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Scarborough Fair (nová stránka: „{{Pracuje se}} '''Scarborough Fair''' je tradiční anglická balada. Píseň, která je variantou The Elfin Knight, uvádí řadu nesplnitelných úkolů, které dostal bývalý milenec, který žije ve Scarborough v Anglii v Severním Yorkshiru. Varianta „Scarborough Fair“ byla nejrozšířenější v Yorkshire a Northumbrii. Tam se text zpíval na různé melodie, s refrény uvádějícími „petržel, šalvěj, rozmarýn a tymián“ a „pak bude moje pravá…“)
  • 20. 6. 2022, 18:49 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Famous Blue Raincoat (nová stránka: „'''Famous Blue Raincoat''' je píseň Leonarda Cohena. Je to šestá skladba na jeho třetím studiovém albu Songs of Love and Hate vydaném v roce 1971. Píseň je napsána ve formě dopisu (mnoho řádků je napsáno v amfibrachu). Text písně vypráví příběh o milostném trojúhelníku mezi mluvčím, ženou jménem Jane a mužským adresátem, který je jen krátce identifikován jako „můj bratr, můj vrah.“ == Pozadí vzniku písně == Text obsahuje od…“)
  • 12. 6. 2022, 03:11 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Barbara Windsor (Nový článek o herečce.) značka: editace z Vizuálního editoru
  • 28. 5. 2022, 10:37 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Emerentia (nová stránka: „'''Emerentia''' je jméno používané pro babičku Panny Marie, matku Ježíše Krista, a to v některých evropských tradicích a umění z konce 15. století. Nesmí se zaměňovat se svatou Emerentianou, římskou mučednicí ze 3. století. == Životopis == V Novém zákoně nebo Jakubově Protoevangeliu, což je nejstarší zdroj jmenující svatého Jáchima a svatou Annu jako rodiče Panny Marie, není žádná zmínka o babičce Marie, ať už jménem nebo j…“)
  • 8. 5. 2022, 17:05 Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Wosadnik (Nový článek o lužickosrbském kancionálu, který tu zatím chyběl.) značka: první editace
  • 8. 5. 2022, 16:47 Byl založen uživatelský účet Are you going to Scarborough Fair? diskuse příspěvky