Hlavní veřejné záznamy

Společné zobrazení všech dostupných protokolovacích záznamů pro Wikipedii. Zobrazení můžete zúžit výběrem typu záznamu, uživatelského jména (záleží na velikosti písmen) nebo dotčené stránky (také záleží na velikosti písmen).

Protokolovací záznamy
  • 4. 1. 2020, 15:36 31.31.228.35 diskuse vytvořil(a) stránku Štípání (Stroj je určen k plochému dělení desek pěnového materiálu (nebo pryže) do objemové hmotnosti 200 kg/m3 a do tloušťky 100 mm. Principem plochého dělení je horizontální řez pásovým nožem. Materiál je přiváděn na pohyblivé ostří nože. Stroj umožňuje díky poloautomatickému vrstvy a po každém řezu vracen transportním válcem zpět na přední stranu stroje. K tomuto účelu se vždy rozevřou)
  • 31. 12. 2019, 12:16 31.31.228.35 diskuse vytvořil(a) stránku Tváření za studena (SHRNUTÍ : Kritériem technologické tvařitelnosti je zpravidla mezní stupeň deformace analyzovaného způsobu tváření. Ve výsledných grafech jsou zobrazeny mezní křivky, které určují hranice, kdy může dojít ke vzniku defektů na tvářeném dílci. Výchozí polotovary pro kovárny a lisovny jsou polotovary dodávané hutěmi. Ve válcovnách se vyrábí: → z litých ingotů: - předvalky (bloky, sochory, bramy, ploštiny) - vývalky (tyče jednoduchého a tvarového průřezu, kolejnice, dráty, plechY) značky: vložen emotikon nevhodná syntaxe v nadpisu přepnuto z Vizuálního editoru