Diskuse:Institut pro průmyslový a finanční management: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
tiket byl sloučen s 2009031910037181
Povolení se týká textu...
Řádek 1: Řádek 1:
{{PotvrzeníOTRS|otrs=2009031910037181|licence=[[GNU Free Documentation License|GFDL]] a [[CC-BY-SA|Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0]]}}
{{PotvrzeníOTRS|otrs=2009031910037181|licence=[[GNU Free Documentation License|GFDL]] a [[CC-BY-SA|Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0]]}}
Povolení se týká textu: „IPFM (Institut pro průmyslový a finanční management) je ekonomická vysoká škola, která od roku 1998 organizuje postgraduální programy MBA v německém a anglickém jazyce při zaměstnání. Tento institut byl založen firmami Škoda Auto, IBM a SAP a v současné době je podporován mnoha dceřinými společnostmi nadnárodních korporací. Ročně IPFM nabízí cca 60 studentům možnost kvalitního doplnění odborné kvalifikace jako přípravu na zastávání vedoucích pozic v oblasti průmyslu a finančního managementu. Programy IPFM se odlišují mezinárodním zaměřením a propojením s praxí. K přednášejícím patří množství uznávaných univerzitních profesorů z celé Evropy a USA. Všechny MBA programy nabízené IPFM jsou akreditovány institucemi FIBAA (Foundation forInternational Business Administration Accreditation) a ACQUIN. IPFM je členem CAMBAS (Česká asociace MBA škol).“ [[Wikipedista:Miraceti|Miraceti]] 9. 4. 2009, 07:27 (UTC)

Verze z 9. 4. 2009, 09:27

V článku je použit materiál (nespecifikován) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2009031910037181.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Povolení se týká textu: „IPFM (Institut pro průmyslový a finanční management) je ekonomická vysoká škola, která od roku 1998 organizuje postgraduální programy MBA v německém a anglickém jazyce při zaměstnání. Tento institut byl založen firmami Škoda Auto, IBM a SAP a v současné době je podporován mnoha dceřinými společnostmi nadnárodních korporací. Ročně IPFM nabízí cca 60 studentům možnost kvalitního doplnění odborné kvalifikace jako přípravu na zastávání vedoucích pozic v oblasti průmyslu a finančního managementu. Programy IPFM se odlišují mezinárodním zaměřením a propojením s praxí. K přednášejícím patří množství uznávaných univerzitních profesorů z celé Evropy a USA. Všechny MBA programy nabízené IPFM jsou akreditovány institucemi FIBAA (Foundation forInternational Business Administration Accreditation) a ACQUIN. IPFM je členem CAMBAS (Česká asociace MBA škol).“ Miraceti 9. 4. 2009, 07:27 (UTC)