Diskuse:Sčítání lidu, domů a bytů 2021 v Česku: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Jan Sapák v tématu „Fakta k ověření
Smazaný obsah Přidaný obsah
m nacionalisté --- nahrazeno neutrálním.
mBez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
== Fakta k ověření ==
== Fakta k ověření ==
Není dobré, aby v takovýchto článcích byli fakta k verifikaci. Zkusím to najít. --[[Wikipedista:JeremySil|JeremySil]] ([[Diskuse s wikipedistou:JeremySil|diskuse]]) 22. 3. 2021, 16:14 (CET)
Není dobré, aby v takovýchto článcích byli fakta k verifikaci. Zkusím to najít. --[[Wikipedista:JeremySil|JeremySil]] ([[Diskuse s wikipedistou:JeremySil|diskuse]]) 22. 3. 2021, 16:14 (CET)

Slovo nacionalisté nahrazeno neutrálnějším aktivisté, aby ryze technický článek nebyl zavlečen na ideologické kolbiště. Slovo nacionalisté má bez pochyb výrazně negativní akcent a tudíž zavádí tím pádem tex na ideologické pole. To nechť se odehrává jinde. Touto drobnou editací jsem se snažil popis děje vrátit na místo, jak ji pojímá ČSÚ i moderní statistika--[[Wikipedista:Jan Sapák|Jan Sapák]] ([[Diskuse s wikipedistou:Jan Sapák|diskuse]]) 24. 3. 2021, 13:23 (CET)
- Slovo nacionalisté nahrazeno neutrálnějším aktivisté, aby ryze technický článek nebyl zavlečen na ideologické kolbiště. Slovo nacionalisté má bez pochyb výrazně negativní akcent a tudíž svádí tím pádem text na ideologické pole. To nechť se odehrává jinde. Touto drobnou editací jsem se snažil popis děje vrátit na místo, jak ji pojímá ČSÚ i moderní statistika--[[Wikipedista:Jan Sapák|Jan Sapák]] ([[Diskuse s wikipedistou:Jan Sapák|diskuse]]) 24. 3. 2021, 13:23 (CET)

Verze z 24. 3. 2021, 14:26

Fakta k ověření

Není dobré, aby v takovýchto článcích byli fakta k verifikaci. Zkusím to najít. --JeremySil (diskuse) 22. 3. 2021, 16:14 (CET)Odpovědět

- Slovo nacionalisté nahrazeno neutrálnějším aktivisté, aby ryze technický článek nebyl zavlečen na ideologické kolbiště. Slovo nacionalisté má bez pochyb výrazně negativní akcent a tudíž svádí tím pádem text na ideologické pole. To nechť se odehrává jinde. Touto drobnou editací jsem se snažil popis děje vrátit na místo, jak ji pojímá ČSÚ i moderní statistika--Jan Sapák (diskuse) 24. 3. 2021, 13:23 (CET)Odpovědět