Diskuse s wikipedistou:Paddy: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
 
Paddy (diskuse | příspěvky)
@Dan
Řádek 1: Řádek 1:
Tabulku po pravé straně jsem se snažil dělat stejnou jako u ostatních krajů. Nebo je nějaký standard, jak to má ve Wikipedii vypadat?
Tabulku po pravé straně jsem se snažil dělat stejnou jako u ostatních krajů. Nebo je nějaký standard, jak to má ve Wikipedii vypadat?
-Dan
-Dan

townBox je v novem "css-stylesheet" MediaWiki "version 1.3". A kazdey to muze pouzit: Wikipedia cs, en, de, fr,... Je to interwiki "standard" ale nevim jestly to chzete y u vas? (''The townBox is in the new css-stylesheet of MediaWiki version 1.3. Everybody may use it in any Wikipedia with any language. So it is some kind of standard. But I do not know if you would like it in the czech Wikipedia? You can use it but you do not have to. If you do not like it just revert.'') ciao --[[Wikipedista:Paddy|Paddy]] 12:43, 2. Čer 2004 (UTC)

PS podepsat muzes takle: <nowiki>--~~~~</nowiki>

Verze z 2. 6. 2004, 14:43

Tabulku po pravé straně jsem se snažil dělat stejnou jako u ostatních krajů. Nebo je nějaký standard, jak to má ve Wikipedii vypadat? -Dan

townBox je v novem "css-stylesheet" MediaWiki "version 1.3". A kazdey to muze pouzit: Wikipedia cs, en, de, fr,... Je to interwiki "standard" ale nevim jestly to chzete y u vas? (The townBox is in the new css-stylesheet of MediaWiki version 1.3. Everybody may use it in any Wikipedia with any language. So it is some kind of standard. But I do not know if you would like it in the czech Wikipedia? You can use it but you do not have to. If you do not like it just revert.) ciao --Paddy 12:43, 2. Čer 2004 (UTC)

PS podepsat muzes takle: --~~~~