Selena Gomez: My Mind & Me

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
(přesměrováno z Selena Gomez: My Mind and Me)
Selena Gomez: My Mind & Me
Původní názevSelena Gomez: My Mind & Me
Země původuSpojené státy americkéSpojené státy americké Spojené státy americké
Jazykangličtina
Žánrydokument
životopisný film
RežieAlek Keshishian
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleSelena Gomezová
Výroba a distribuce
Premiéra4. listopadu 2022
Selena Gomez: My Mind & Me na ČSFDKinoboxuIMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Selena Gomez: My Mind & Me je americký dokumentární film o americké zpěvačce a herečce Seleně Gomez a jejím životě za předchozích šest let její kariéry. Film režíroval Alek Keshishian.

Vývoj[editovat | editovat zdroj]

Dokument sleduje Selenu Gomez na šestileté cestě začínající kolem roku 2015 poté, co režisér Alek Keshishian natočil videoklip k její písni „Hands to Myself“.[1] Keshishian řekl: „Neměl jsem zájem natočit tradiční popový dokument. Chtěl jsem ukázat něco autentičtějšího a Selena chtěla totéž. Má nemaskovanou zranitelnost, která mě u ní uchvátila. Tehdy jsem ještě netušil, že se z toho stane šestiletá práce lásky.“[2]

Vydání a propagace[editovat | editovat zdroj]

Selena Gomez oznámila vydání svého dokumentu krátkým klipem zveřejněným na svém Instagramu.[3] Premiéra filmu se uskuteční 2. listopadu 2022 na akci AFI Fest v kině TCL Chinese Theatre v Hollywoodu.[2] Trailer k dokumentu byl zveřejněn 10. října na Světový den duševního zdraví.[4]

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Selena Gomez: My Mind and Me na anglické Wikipedii.

  1. CURTO, Justin. The Trailer for Selena Gomez’s Documentary, My Mind & Me, Is Here. Vulture [online]. 2022-10-10 [cit. 2022-10-12]. Dostupné online. (anglicky) 
  2. a b ZEE, Michaela. ‘Selena Gomez: My Mind and Me’ World Premiere to Open AFI Fest [online]. 2022-09-15 [cit. 2022-10-12]. Dostupné online. (anglicky) 
  3. Selena Gomez to Release 'My Mind & Me' Documentary. Peoplemag [online]. [cit. 2022-10-12]. Dostupné online. (anglicky) 
  4. M, Talia. Watch “Selena Gomez: My Mind & Me” Official Trailer -. whereisthebuzz.com [online]. 2022-10-10 [cit. 2022-10-12]. Dostupné online. (anglicky) 

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]