Diskuse s wikipedistou:Winston Kaminsky/archiv diskusí III

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Návod k použití / Operating Instructions

Pokud chcete něco sdělit Vy mně, napište mi sem, odpovím Vám tady.
Pokud chci něco Vám, napíšu Vám na Vaši diskusi, odpovězte mi tam.
Nechcete-li komunikovat na Wikipedii, můžete mi poslat e-mail.


If you wanna tell me anything: leave me a message here and I'll respond here.
If I wanna speak to you: I'll leave my message on your talk page and I wish you to respond me there.
In case you don't wanna contact me via Wikipedia talk pages, feel free to send me an e-mail.

Zanechat zprávu / Add a new message

مرحباً بكم في ويكيبيديا الموسوعة الحرة!

نتمنى لكم مشاركة طيبة. هنا بعض الوصلات التي قد تكون مفيدة لك:

أرجوكم ألا تترددوا بطرح الأسئلة عند الحاجة، يمكنكم وضع {{أحتاج مساعدة|السؤال}} في هذه الصفحة لطرح سؤال، يمكنكم أيضاً استخدام صفحات النقاش| لذلك. ولا تنسوا التوقيع بعد ترك رسالاتكم بكتابة ~~~~.

Takže ještě jednou: Vítejte! :-) Petr K. 21:30, 30. 4. 2007 (UTC)

Diskuse:Seznam členů posádky Bounty[editovat zdroj]

Ahoj, Emíre, koukni prosím na moji poznámku ve výše uvedené diskusi. Zadravím Tě a přeji Ti úspěšný Nový rok--Feťour 27. 12. 2009, 23:59 (UTC)

Odpověděl jsem. Taktéž přeji vše nej do Nového roku! أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 28. 12. 2009, 00:13 (UTC)

ad Masakr na letišti Lod[editovat zdroj]

Koukám, kolego, že jsi zvrátil moje počeštění japonských jmen a označil je za pokus. Hm, pakliže postup podle Pravidel českého pravopisu označuješ za pokus, nemám co dodat. Prosím, zamysli se nad tím a učiň, jak uznáš za vhodné. ☼ --Feťour 31. 12. 2009, 17:58 (UTC)

Myslím, že si nerozumíme. V infoboxu zřejmě zůstaly jména v anglickém přepisu – to jsem opravoval a pokud jsem se dobře podíval, tak správně (nebo alespoň na verzi odpovídající tvarům v úvodu článku. Nebo Tsuyoshi Okudaira a Yasuyuki Yasuda je český přepis? V tom shrnutí jsem dával najevo, že si tím nejsem zcela jist a pokud to ví někdo lépe, nechť to opraví, případně mě může poučit. Co jsem považoval za vhodné, jsem již učinil. Hezký zbytek roku! أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 31. 12. 2009, 19:30 (UTC)
Pardon, tak to jsem fakt blbě pochopil já. Tedy se omlouvám a sypu si popel na hlavu. A vzhledem k již pokročilé době Ti mohu zas já popřát co nejhezčí začátek toho nového ☺☼☺ --Feťour 1. 1. 2010, 02:05 (UTC)

Viktor z Aveyronu[editovat zdroj]

Srdečně zdravím. Díval jsem se na toho Viktora, to je opravdu zajímavý článek! Navrhuji tuto formulaci:

…Viktor z Aveyronu, vlčí chlapec nalezený v lese v Saint-Sernin-sur-Rance ve Francii, se již nikdy nenaučil mluvit, pouze rozpoznávat objekty podle jejich názvů?

Může být? Jan.Kamenicek 13. 1. 2010, 19:37 (UTC)

Dobrý večer. Já myslím, že to tak může být. Jsem rád, že se Vám líbí. :) Mějtě se pěkně, أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 13. 1. 2010, 19:44 (UTC)

Werner Mölders[editovat zdroj]

Ahoj Emíre, hele měl bych dotaz. Co bys řekl tomu, kdybych Tátu rovnou šoupl do NNČ? :-) Týden starý článek rovnou hodit do NNČ by byl docela asi průkopnický kousek co? :-D Ale jak všichni víte, jsem průkopník ve více věcech, tak proč ne, co? :-DDD Díky za případný názor a zdravím --Gothic2 17. 1. 2010, 16:08 (UTC)

Ahoj. :) Abych se přiznal, já nejsem asi moc ten povolaný, lepší by možná byli ti, co ho pořádně recenzovali... Z pozice z povzdálí mohu říct, že bych byl asi opatrnější, téma může budit vášně. Podle mého názoru by bylo fajn, aby se k tomu vyjádřilo co nejvíc lidí (ale to je spíš ideál :) ), co se tématu nějakým způsobem věnujou a dá se čekat, že budou mít co říci, aby pak nepřekvapili třeba při hlasování. Zároveň projet všechny větší Wikipedie, zda tam není něco pro nás relevantního a zároveň unikátního (plácnu, není třeba na ru záznam nějaké debaty uvnitř ruské společnosti? Taťulda se o Rusy jen tak náhodou otřel. Nebo u Španělů? Francouzů?).
Toť asi co k tomu mohu říc já. Nwm, jesi je to přesně to, co chceš slyšet :/ أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 17. 1. 2010, 16:17 (UTC)
Ahoj, máš pravdu, téma je skutečně citlivé. Počkám ještě, kdyby k tomu měl nějaký kolega zajímající se o 2. sv. válku nějaké připomínky. Ono stíhací eso nacistického německa v nominaci na NČ může vyvolat docela průvan, co? Jak jsem psal kolegovi Ioannovi, jde mi o to tím článkem ukázat, že NE zrovna všichni němečtí vojáci za 2. sv. v. museli být nutně vrahové či sadisti. --Gothic2 17. 1. 2010, 16:26 (UTC)
Četl jsem, co jsi psal. Myslím, že tu netvrdí, že němečtí vojáci za války byli ďáblovi zplozenci už ze své podstaty? Jako kdyby třeba Američani byli svatí, babi jim z doby, kdy u nich bydleli nemůže přijít na jméno a zejména černochům, protože měli nějaké protičeské komentáře, svoje první anglický nadávky mám taky zprostředkovaně naučený po nich (a vůbec prej byli hodně sprostý) a všechno možný o harampádí (naše kočka pije mlíko z jejich ešusu). Válka holt prostě nejsou jenom neosobní knížky o bitvách, ale je to leckdy mnohem živější. :) أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 17. 1. 2010, 16:36 (UTC)

Rád bych Vás upozornil že Váš podpis jde proti doporučení Wikipedie:Podpis#Vlastnosti a užití podpisu bod č. 2 kde se píše " Podpis má být složen ze znaků běžně známých českým mluvčím ". Váš podpis skutečně 99,9% uživatelů české Wikipedie nedokáže přečít a proto neberte vyjádření "Ty jehož jméno se nedá číst" za nějakou urážku ale za prostý fakt. Děkuji --Jowe 27. 1. 2010, 08:20 (UTC)

Pane kolego. Nejde o vyjádření, ale o kontext; v kontextu může kdejaké "konstatování skutečnosti" vyznít jako arogantní urážka, což jsem vnímal zde – ale možná jsem na to citlivější, než jiní, tak to chodí. Ale lidé také vychladnou, emoce opadnou, já si udělám obrázek a mávnu rukou, tak to také chodí.
Nemáte zač a mějte se pěkně, أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 27. 1. 2010, 22:19 (UTC)

Ahoj Emíre, nechtěl bys mi mrknout na Jicchaka Rabina? Letos bude mít to patnáctiletý výročí od smrti a když už Gothic udělal článek o tom atentátu na něj, tak jsem si řikal, že bych v rámci vylepšování článků o izraelských prezidentech a premiérech mohl mrknout na něj. Prvního recenzenta článek zaujal a názor tvého zkušeného oka by mě velmi potěšil. Zatiaľ --Faigl.ladislav slovačiny 27. 1. 2010, 22:24 (UTC)

Ahoj. Mrknu, něco sepíšu. Zatím, :) أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 27. 1. 2010, 22:27 (UTC)
Super :) dík moc --Faigl.ladislav 27. 1. 2010, 22:30 (UTC)

Umbenennung[editovat zdroj]

Ahoj, co že ses nechal přejmenovat? A ještě na takový jméno? :-) --Jiří Janíček 31. 1. 2010, 23:59 (UTC)

Tak to teda nevím, jestli si zvyknu :-)) Jan.Kamenicek 1. 2. 2010, 00:26 (UTC)

Na ja, meine Herren. Ich habe es gemacht. Už je to tak. Ale klidně mi říkejte, jak chcete, pokud chcete :) Emír Balduin Hallef Omar Ali al-Adid bin Abú Sharee al-Kerak 1. 2. 2010, 04:56 (UTC)

Já jsem jen klikl na to pěkně svítící "Zde mi můžete zanechat zprávu"... :-) --Jiří Janíček 1. 2. 2010, 00:00 (UTC)

@Faigl.ladislav: Díky za přesun :) --Jiří Janíček 1. 2. 2010, 00:19 (UTC)

Ahoj. Teď jsem zjistil, že sis dal přejmenovat účet na stručnější a srozumitelnější jméno, to mě potěšilo a děkuji! Ještě bych chtěl poprosit o úpravu signatury podle WP:Podpis:

  1. má obsahovat zvolené uživatelské jméno na české Wikipedii, případně jen mírně upravené, ale přesto musí zůstat snadno a jednoznačně spojitelný s uživatelským jménem,
  2. má být složen ze znaků běžně známých českým mluvčím,
  3. nemá být delší než 20 znaků (nepočítaje časové razítko) a jeho kód nemá být delší než 100 znaků, ...

Ostatním to výrazně usnadní čtení diskusí. Pak nebudu mít důvod k narážkám a můžu tedy slíbit, že žádné nebudou a že klidně odstraním i staré, o kterých vím. Díky. --egg 1. 2. 2010, 09:16 (UTC)

Archimédés[editovat zdroj]

Ahoj, skoukneš mi, prosím, Archiméda. Přečetl jsem Archimédův kodex, doplnil a upřesnil. Avšak nejsem si jist, že jsem splnil všechny připomínky, které jsi mi napsal. Díky moc! --Hagar 4. 2. 2010, 17:25 (UTC)

Přecházím na 14 denní hlasování. Pokud nebude něco ok, hlasuj proti a já to zkusím co nejdříve opravit. Dík --Hagar 6. 2. 2010, 19:31 (UTC)

Ne každý update projektu je účastníky vítaný :-( Doufám ale, že psát nepřestanete. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 20:40 (UTC)

No, doufal jsem, že se kolem toho nestrhne žádné haló (nepráskám dveřmi, abych se oknem druhý den vrátil, ale po špičkách. ;) Tak já svou činnost úplně nelikviduji, ale psát tady už nebudu; oprášil jsem své gymnaziální znalosti html a pomalu si buduji vlastní web, kde si budu své eseje psát a kde budu moc říct "velím si sám" :), což je pro mě ta lepší alternativa, naučím se za něco nového. Ale na ostatních projektech sem tam aktivní budu; ke svému podivu jsem objevil celu sortu článků na německé wikipedii, které na en vlastní článek vůbec nemají, tak je tam postupem času budu překládat, takže na en bych měl zůstat sehnatelný. (Nebo mailem zjistím vždycky, že mi někdo někam psal) Sem jsem přišel říct na nástěnku pověřenců čau Emír Balduin Hallef Omar Ali al-Adid bin Abú Sharee al-Kerak 7. 2. 2010, 23:01 (UTC)
Tak to je škoda, budete tu chybět. Ale třeba se Vám ještě zasteskne, myslím, že to okno bude pořád otevřený :-) Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 23:43 (UTC)
Mnoho štěstí a díky za všechno co jsi pro wikipedii udělal a určitě ještě uděláš! ;) --Hagar 8. 2. 2010, 06:05 (UTC)
P.S: Napíšeš nám link na tvůj web, až bude, prosím? :) --Hagar 8. 2. 2010, 06:06 (UTC)

Hello - You, or someone with your username, has voted in the Global Sysops Vote but you don't have a Unified Login (SUL account). Please could you:

This is necessary to confirm your identity or your vote may not be counted. Thank you --(RT) 9. 2. 2010, 11:45 (UTC)

Blázni do kruciát[editovat zdroj]

Nazdárek, hrabu se v obrázcích ke kruciátám a najdu odkaz vedoucí z jedné iluminace na pískoviště nějakýho maniaka a říkám si, kdo by tak mohl mít zájem z české wikipedie o tyhle obrázky kromě mně a Emíra. Odpověď? Nikdo... Jenom Emír pod pláštíkem nového jména.... Hodně zdaru!!!!--Acoma 14. 2. 2010, 22:45 (UTC)

Přepis arabských jmen[editovat zdroj]

Ahoj, neměl bys co říct k diskuzi o přepisu arabských jmen? Bylo by super sestavit (objevit) nějaký obecný závazný pravidla transkripce/transliterace (z originálu nebo třeba i z angličtiny), vzniklo to kvůli al-?Chvárizmímu. Pěkný den! --Jiří Janíček 15. 2. 2010, 00:11 (UTC)

Železná hvězda v nadživotní velikosti[editovat zdroj]

Železná hvězda kvalitního wikipedisty v nadživotní velikosti

Milý Emíre, za Seznam členů posádky Bounty a jako poděkování za všechno Ti patří hvězda v nadživotní velikosti. Žij blaze,--Ioannes Pragensis 26. 2. 2010, 16:44 (UTC)

Též se připojuji a přeji všechno dobré. Doufám, že se někdy třeba vrátíš... --Gothic2 26. 2. 2010, 16:48 (UTC)

Připojuji se k předcházejícím. --Saltzmann 26. 2. 2010, 16:56 (UTC)

Já taky.:)--Acoma 26. 2. 2010, 18:09 (UTC)

Děkuji vám. Mějte se pěkně, mr. richard bolla 28. 2. 2010, 21:26 (UTC)

Taky se dodatečně připojuju ke gratulaci a mockrát děkuju za ty Dějiny Súdánu. :-) --Mozzan 1. 3. 2010, 08:21 (UTC)