Diskuse s wikipedistou:Werts

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. — Jagro 3. 7. 2010, 13:09 (UTC)

Dubaj a Thajsko[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Harold 8. 11. 2010, 18:48 (UTC)

Dobrý den, přestože máte již relativně mnoho editací, jednalo se vždy jen o vkládání spamu a byl jste na to již výše upozorňován, leč protože jste si nedal říct, tak jsem Vám udělil blok na jeden den. Prosím pochopte, že máme zájem na rozšiřování vlastních textů, nikoliv o propagaci cizích subjektů formou externích odkazů. Pokud budete i nadále postovat jen linky, bude Vám účet zablokován na trvalo. Děkuji za pochopení. --Wespecz 8. 11. 2010, 19:00 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. JAn 11. 2. 2011, 09:44 (UTC)