Diskuse s wikipedistou:Watslaw

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte v české wikipedii! Rád bych Vás upozornil na některé články, kde se dočtete základní věci o vytváření článků. Vždy je najdete na Hlavní straně v části REDAKCE (pravý sloupec). Jedná se především o Jak vytvořit článek, Rady a informace pro přispěvatele, Jak editovat stránku a další.

Dnes jen několik poznámek:

Za tu krátkou dobu jste toho dnes zveřejnil opravdu hodně. Prosím zamyslete se nad mou poznámkou, aby Vaše námaha nevycházela nazmar. Předem děkuji a přeji Vám mnoho úspěchů v další práci. --Beren 23:28, 10. 12. 2004 (UTC)

A jo máte pravdu, asi jsem se nechal trochu příliš unést. Ale v tomto oboru je těžké napsat něco co nějakou informaci obsahuje, a přitom je neutrální. Aby tam bylo jen jméno předsedy mi zas připadalo málo. Jestli bych Vás mohl poprosit, kdybyste alespoň mé příspěvky převedl do neutrální podoby (aspoň bych měl pozitivní příklad, jak se dá o politice psát nezaujatě :-). Jinak se tedy omlouvám. watslaw 01:40, 11.12.2004 (CET)
Na Vaši žádost jsem trochu rozšířil Váš článek o Cyrilu Svobodovi. Chybí v něm ještě spousta zajímavých informací (např. názory významných lidí na něj a jeho politiku, jeho nehoda, hlasování na vozíku apod.), které nemusí být suché a bezvýrazné i když pisatel potlačí svůj osobní názor a bude psát jen fakta.
Pokud byste se chtěl znovu pokusit o úpravu článku o ODS, můžete klidně uvádět i kritické názory, ale vyváženě (tj. tak za jak významně jsou považovány, nikoliv za každou cenu uvádět pro a proti, pokud o některé věci opravdu nikdo neříká nic pozitivního, není nutné si pozitivní názor vymyslet ;-)). Pokud chcete rozebrat její program, můžete například uvést některý jeho bod s argumentací ODS a pak uvádět protichůdné názory. Uváděné názory by neměly být pouze osobním hodnocením pisatele, nejlépe by bylo uvést citáty významných osobností, kteří danou věc nějakým způsoběm hodnotili (když píšete pouze fakta a nezamlčujete některou názorovou skupinu, nelze Vaše neutrální stanovisko napadnout).--Beren 03:46, 11. 12. 2004 (UTC)