Diskuse s wikipedistou:Vejsada

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, dovoluji si upozornit na doporučení Wikipedie:Autobiografie a Wikipedie není nástrojem propagace. --Gampe 21. 2. 2012, 20:13 (UTC)

Tak Vy už mi mažete i moji vlastní diskuzi?!? Hmm - svoboda = ať žije!!!

Ondřej Vejsada[editovat zdroj]

Dobrý den, jednou vložený text nelze jen tak smazat. Pokud se neprokáže encyklopedická významnost (viz tamní upozornění), bude článek smazán. fext 21. 2. 2012, 20:26 (UTC)

Dobrý den, neodstraňujte text ze stránek Wikipedie. Pod editačním oknem je věta: „Pokud si nepřejete, aby váš příspěvek byl nemilosrdně upravován a volně šířen, pak ho sem neukládejte.“ To se v daném (každém) článku přirozeně děje. Každý by se měl nejdříve seznámit alespoň se základními principy projektu, než začne přispívat. Zdraví.--Kacir 21. 2. 2012, 20:32 (UTC)

Vážení!

Důrazně a s veškerou vážností žádám o kompletní smazání článku o mé osobě = „Ondřej Vejsada“. Původně jsem sice autorizoval překopírování obsahu ze serveru osobnosti.cz, ale to, co Vaši cenzoři nyní provádí s textem, který se mne přímo týká – třeba to, jak neznámí lidé pouze pod nicky (a to ještě vrcholně encyklopedicky znějící jako třeba Loupežník nebo Feťour!!!) určují co je a není důležité či dokonce pravda = překračuje všechny meze!!!

Nota bene – nejprve to vypadá, že porušuju svoje vlastní autorská práva a teď to vypadá, že jsem sám napsal „ješitný“ článek = zdůrazňuji po sté = NEMÁM S NÍM NIC SPOLEČNÉHO a VÁŽNĚ MĚ POŠKOZUJE!!!

Žádám tedy o urgentní vyřízení ve smyslu okamžitého a kompletního smazání!!! Ondřej Vejsada, Ph.D. 603 772 987

Neodstraňování textu se týká i cizích příspěvků v diskuzích. Opravdu by bylo záhodno se nejdříve seznámit s principy fungování wikipedie. fext 21. 2. 2012, 21:07 (UTC)

S ničím se seznamovat nebudu = prostě nechci, aby se tu o mně psalo a tečka = copak jste se všichni zbláznili???

Doplňuji potřebný odkaz pro přečtení. Zřejmě jste si informace měl přečíst ještě předtím, než jste sem začal psát. fext 21. 2. 2012, 21:12 (UTC)