Diskuse s wikipedistou:Tomáš Slavotínek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky a přeji mnoho zdaru do dalšího editování! — Wespecz 1. 7. 2010, 22:49 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Faigl.ladislav slovačiny 28. 2. 2011, 01:41 (UTC)

Díky. Tlačítko náhled používám, ale jako programátor jsem zvyklý ukládat velmi často a cokoliv :). Dám si na to pozor, nicméně u rozsáhlejších a časově náročnějších úprav se tomu nevyvaruji (pokud článek nebyl velmi dlouho editován, tak riziko editačního konfliktu není nijak velké). Komentovat změny jsem taky zvyklý - v případě rozsáhlejších editací na možnost častějších změn článku v komentáři vždy upozorním a/nebo použiji infobox "Ve výstavbě". Tomáš Slavotínek 3. 3. 2011, 12:59 (UTC)

Prosím než mě na něco upozorníte[editovat zdroj]

čtěte stránku o mě a podívejte se na sekci "aktuální činnost na wikipedii". Děkuji --Tomáš Slavotínek 26. 11. 2011, 23:36 (UTC)

Přesuny[editovat zdroj]

Při přesunech používejte přejmenování stránky, text nekopírujte (viz Micro Channel Architecture). Ztrácí se historie úprav. Pokud to nejde, požádejte na příslušné stránce správce. Děkujeme. --Milan Keršláger (diskuse) 4. 9. 2012, 10:03 (UTC)

Šablona:Úkoly[editovat zdroj]

Ahoj, pro věci jako je správa úkolů lze použít {{Úkoly}}. S pozdravem --19. 1. 2014, 00:19 (UTC), Utar (diskuse)

Vyznamenání za věrnost[editovat zdroj]