Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Soukup petr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Vivantis a. s. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Vojtech.dostal 1. 11. 2011, 15:46 (UTC)

Dobrý den, jedná se o automatickou zprávu nebo tomu mám rozumět, že v článku mám málo zdrojů? Děkuji za odpověď. Soukup petr 1. 11. 2011, 15:56 (UTC)

Dobrý den, jedná se o poloautomatickou zprávu, který upozorňuje na stav článku. Nejzásadnější jsou v tomto ohledu informace uvedené v článku Wikipedie:Dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje, kterým by se váš článek měl řídit, aby případně mohl zůstat na české Wikipedii. --Vojtech.dostal 1. 11. 2011, 16:03 (UTC)
Dobrý den, mohu se zeptat jaký je teď další postup nebo mám jen počkat na posouzení mého článku? Odkaz na článek jsem si přečetl a myslím, že můj článek obsahuje dostatek nezávyslých zdrojů a jedná se o dostatečně významnou českou firmu. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jde hlavně o kvalitu zdrojů. Vyhovující zdroj (netriviální nezávislá publicita) je např. "Euro 23.5.2010 - Zákazníka hýčkáme" a "MF Dnes 9.12.2010 - Miliony kliků a tisíce zásilek denně ". Zdroje, které obsahují jen triviální zmínky, bude lépe smazat. --Jvs 1. 12. 2011, 12:50 (UTC)

Prozdravi.cz[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 21. 2. 2012, 11:34 (UTC)

Dobrý den, vycházel jsem z článků o dalších významných e-shopech jako alza.cz nebo mall.cz. Na poli prodeje zdravých produktů je prozdravi.cz jedničkou na trhu. Navíc svým konceptem a vlastním magazínem celostnimedicina.cz přispívá k osvětě zdravé výživy v naši republice. Ve spojení s čistě Českou firmou mě přišla zmínka o prozdravi.cz jako příhodná.