Diskuse s wikipedistou:Romik.lipovy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Děkuji Vám za první informace v článku Orion 3. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Luděk 15:15, 18. 1. 2008 (UTC)

Prosím nemazejte z článku Orion 3 šablonu subpahýl dokud nebude článek rozšířen alespoň do podoby pahýl. Děkuji --Supervht 15:27, 18. 1. 2008 (UTC)

Neodstraňujte šablonu subpahýlu, spíš tam něco přeložte třeba z anglické verze en:Orion 3. --Luděk 15:35, 18. 1. 2008 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 10. 11. 2008, 13:34 (UTC)


Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Horst 11. 11. 2008, 13:52 (UTC)

Pane kolego, vy upozornění kolegů naprosto zásadně ignorujete. Teď jste během 7 minut udělal čtyři drobné editace jednoho hesla, do jejich popisu nic. Vůbec se mi to nelíbí, ač pracujte na mne zajímající oblasti kosmonautiky. --Zákupák 16. 11. 2008, 18:22 (UTC)

vysvetleni[editovat zdroj]

Zdravim, pokud chcete neco presunout, neni vhodne to smazat a prekopirovat jinam, ale je vhodne pouzit tlacitko presunout, nebo pozadat kohokoli zkusenejsiho, aby Vam to udelal. Je to protoze kopirovanim se ztraci sekce historie, ktera ma pri udrzbe vyznam a jsme nuceni ji mit kvuli autorskym pravum. Vami presunuty text jste editoval sam, tak je to vicemene jedno, ale systemove je to spatne, prosim abyste to priste delal jak rikam. Neberte to jako buzeraci, ale jako vysvetleni, take jsem zacinal a vim, ze to neni zadny zly umysl, berte to i Vy odemne jako radu, nikoli buzeraci. Diky --Vrba 21. 11. 2008, 17:55 (UTC)

Zdravím. Dopředu upozorňuji, že Delta II (raketa) je heslo, které tu máme, čili doporučuji udělat přesměrování na Delta II a to pak upravovat. Nedělat ho nové. A jestli mohu poprosit, zaregistrujte se,ať nemáte jméno v přehledech červeně, je to anonymní, ale zvýší to značně důvěryhodnost Vašich editací. Také doporučuji si najít diskusní stránku kolegy ZK001, o všechny technické věci WIKI požádat jeho, on pracuje chvíli každou noc a ochotně s hesly kosmonautiky pomůže.--Zákupák 4. 1. 2009, 13:01 (UTC)

Tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Omlouvám se za mnoho zbytečných editacích, slibuji, že tlačítko Ukázat náhled budu používat více, dají se najít chyby bez uložení, takže na Wikipedii nejsou nesmysly, které jsem našel třeba za den. Musím přiznat, že je to užitečná věc. --Romik.lipovy 6. 1. 2009, 14:59 (UTC)

Nazdar pane kolego, díky za nové heslo. Prosím důsledně do všech hesel vkládat dva zdroje-odkazy. Alespoň ze Space a MEK, nebo poznámku, z jaké cizí verze wikipedie jste čerpal. Protože jinak je někdo může smazat a když už jste si dal tu práci s vytvořením hesla, tak neriskujte problémy. A rád bych udržel určitou kvalitu u našeho portálu, každé heslo i pahýl česky a se zdroji. A když už píšu, napište se na portál kosmonautiky do soupisu spolupracovníků, jste srdečně vítán. Hezký zbytek neděle --Zákupák 1. 2. 2009, 10:09 (UTC)

Znovu opakuji svou prosbu, každé heslo - dva zdroje. Prosím začněte podle diskuse u hesla Taurus raketa, to jste vytvořil před týdnem, rád bych tam zamodral vnitřní odkazy, až budou ozdrojované. Díky--Zákupák 2. 3. 2009, 17:46 (UTC)

Kosmonautika[editovat zdroj]

Ahoj, díky za dopsání Keplera k probíhajícím misím. Nechtěl by ses zapsat k lidem, kteří tu mají rádi vesmír? Měj se pěkně. --Krvesaj 8. 3. 2009, 14:23 (UTC)

Pravopis[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Věnujte prosím pozornost tomu, že přídavná jména jako český nebo slovenský se píšou s malým písmenem. Viz například Šablona:České a slovenské tažené vozy‎. Díky moc za pochopení. S pozdravem -- Mercy (|) 27. 8. 2009, 19:54 (UTC)

P.S.: Šablony se vkládají v tomto tvaru: {{České a slovenské tažené vozy‎}}.