Diskuse s wikipedistou:Power node

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jowe 7. 1. 2011, 21:19 (UTC)

jake experimenty? to jsem si nevymyslel, to byla hodne znama medialni kauza, neznate? nebo jsem to napsal nejak spatne? preji si byt poucen-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) power node (diskuse)

Dobrý den, v diskusích se prosím podepisujte (4 vlnovky ~~~~ nebo ještě lépe použijte tlačítko pro podpis v liště, kterou najdete nad otevřeným editačním oknem). Na váš dotaz neodpovím přesně, protože se ke smazanému textu nedostanu, ale problémem bude pravděpodobně encyklopedický styl. Dříve také bylo dohodnuto smazání článku pro nedostatečnou významnost (příslušnou diskusi najdete zde), znovuzaložení článku i v přijatelné podobě by tedy zřejmě také vedlo ke smazání. Uvítáme ale vaše příspěvky v jiných článcích. S pozdravem--Nissαn 7. 1. 2011, 21:34 (UTC)


Power node 7. 1. 2011, 21:37 (UTC)dekujiPower node 7. 1. 2011, 21:37 (UTC)

Já k tomu jen doplním, že smazaný text obsahoval jednu větu s vulgárními výrazy a tudíž to nemohlo být bráno ani jako pokus o vytvoření článku, ale jen jako pouhý experiment. --Jowe 7. 1. 2011, 21:44 (UTC)