Diskuse s wikipedistou:Pmiller~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, koukám, že jste zapsán v projektu Základy práva a chystáte se zvelebil článek Držba. Přihlásil jsem se jako online dobrovolník a nabízím vám pomoc jak už s technickou, tak i obsahovou stránkou tvorby (psát to za vás ovšem nebudu :D) (Mimochodem, jak jste daleko? Konec června se pomalu blíží :) Hezký den. --Aeromix (diskuse) 16. 6. 2014, 23:17 (UTC)

Dobrý den, děkuji za nabídku pomoci. Něco jsem vytvořila ve Wordu a pokusím se to zkopírovat do Wiki. jen si musím pohrát s úpravou starých dat, zařadit je někam do "dějin" asi na konec článku, nevím.. a taky přesně nevím, jak to pojmout z celosvětového hlediska.. dneškem na heslu přímo ve wiki začínám pracovat, tak uvidím, co z toho vznikne:o)času mám už málo..nějak vše letos nestíhám:o) přeji hezký den Pmiller (diskuse) 21. 6. 2014, 13:58 (UTC)
Trochu jsem to včera upravil, ale víc momentálně nestíhám. Přímé kopírování z Wordu však nejlepší nápad není, zdejší software používá trochu jinou syntax. Mrkněte hlavně na ty reference, jež se vkládají mezi tagy <ref> a </ref>, není potřeba ručně psát čísla a následně ty poznámky kdesi na závěr vypisovat, systém to všechno doplňuje automaticky. Co se týče vlastního obsahu, institut držby je snad ve všech právních řádech a má dlouhou historii vývoje. Není to jen pojem našeho občanského práva (jak by se z článku na první pohled mohlo zdát). Takže nejlepší by bylo nejdřív držbu vymezit obecně a teprv následně konkretizovat jak je upravena v českém právu. Hodně zdaru a hezký konec června :) --Aeromix (diskuse) 22. 6. 2014, 15:03 (UTC)
Dobrý den, moc Vám děkuji za pomoc a rady. Zkusím to dnes nějak dotvořit, snad se mi to povede. Mějte se moc hezky. Zdraví Vás a hezký den přeje Pmiller (diskuse) 28. 6. 2014, 09:12 (UTC)

Provedl jsem základní úpravu článku podle pravidla Wikipedie:Vzhled a styl. Díky za vaše úpravy, pište dál. --Repetent (diskuse) 28. 6. 2014, 14:51 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:43 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:13 (CEST)