Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Petr klein

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

přesunuto z diskuzní stránky anonymního uživatele ([1])

Michal Malý[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku Michal Malý jste přidal podrobné životopisné informace. Wikipedie ovšem u všech článků a obzvláště u biografických článků o žijících lidech vyžaduje doplnit všechna data uvedením zdroje. Osobní znalost dotyčného, ani to že jste sám Michalem Malým, bohužel nepostačuje. Ideální by bylo k těmto informacím najít zdroj (životopis v knize, novinovém článku nebo na internetu - třeba na blogu M.Malého). Pak je možné je publikovat. Klidně mi napište onen zdroj, nebo odkaz na itnernetový článek sem, já pak Vaši verzi do článku doplním. Děkuji, --Davcza (diskuse) 3. 12. 2012, 12:10 (UTC)

Zdravím, nevím jak odpovědět na Váš vzkaz, tak takto to snad půjde. Připadá mi absurdní, když odmítáte editaci obsahu, pokud na editovaný text není odkaz na nějakou jinou publikaci. To je přece nesmysl. Proč bych nemohl doplnit a editovat text, který se týká mé osoby? Pokud by nebyl pravdivý, pak na to přece může kdokoli reagovat. Např. o všechn členech ODS je stejný, naprosto fádní krátký text. Proč není možno jej doplnit i v případě, že obsah doplnění není jinde publikován?

Ano, takto ale wikipedie funguje. Viz Wikipedie:Dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje. Bohužel není možné přidávat informace, které nebyly předtím otištěny nebo publikovány v elektronických médiích. Wikipedie kompiluje již existující zdroje, sama nemůže být zdrojem. --Davcza (diskuse) 3. 12. 2012, 14:13 (UTC)

ŽÁDOST O SMAZÁNÍ PŘÍSPĚVKU[editovat zdroj]

Dobrý den, 20.7.2013 byl doplněn můj profil na Wikipedii. Doplňující údaje jsou hrubě poškozující a jsem nucen trvat na jejich smazání. Doplnění provedl s největší pravděpodobností David Ondrejkovič, který mne a moji společnost dlouhodobě pronásleduje. Celou kampaň medializoval jak na svých stránkách, tak i v TV. Věc byla nakonec od roku 2009 do roku 2011 šetřena Policií České republiky, která věc uzavřela s tím,l že jak z mé strany, tak ze strany naší společnosti nedošlo k žádnému porušení zákona, což dokládá lživost odkazů, které byly 20.7.2013 vloženy. Dotyčný člověk mne pronásleduje do dnešních dní, vkládá na internet poškozující odkazy a to i pod mé blogy. Proto je ve věci podáno několik žalob a trestních oznámení, mimo jiné pro stalking. Jsem proto nucen trvat na tom, aby byly vložené odkazy smazány a aby bylo zamezeno jejich opětovnému vkládání, což má pan Ondrejkovič ve zvyku. Žádám o smazání těchto odkazů a textu:

Zhruba od roku 2004 do roku 2012 provozoval kontroverzní webový portál www.rejstrikfirem.cz, který byl opakovaně označen za tzv. katalogový podvod.

(česky) Pozor na Top Internet!

(česky) Top Internet - doupě vyděračů

Dále žádám, aby byly přístupy vkladatele archivovány pro potřeby Policie ČR, neboť ve věci bude podáno trestní oznámení.

Prosím o zprávu ve věci

Michal Malý Petr klein (diskuse) 21. 7. 2013, 23:01 (UTC) trv. vytem: 160 00 Praha 6, Kladenská 34/540 tel.: 602 726 666 email: maly@telegram.cz