Diskuse s wikipedistou:Pe.pu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Vítám vás na mojí diskuzi!

Zde nechávám všem wikipedistům absolutně volný prostor pro veřejnou komunikaci s mojí osobou. Pokud budu mít čas, budu se snažit sem ukládat i některé zajímavé rozhovory po mailu, ICQ a nebo SkypeChatu, GoogleTalku, Jabberu, ... aby i ostatní lidé z našich rozhovorů něco měli ... :-).

Nebojte se mé články editovat. Naopak budu rád, když uvidím, že o mé články máte zájem ...

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Jen jedna dobrá rada: Podepisujte se pod své příspěvky v diskuzi, abych na ně mohl odpovídat i přes mail nebo ICQ. Podpis vložíte tak, že napíšte 4 vlnovky ~~~~. A nebo stisknete příslušnou ikonu v liště nad editačním oknem.

Tak ještě jednou vítejte a díky za Vaše komentáře.

Dobrý den. Děkuji za článek Hydrid je povedený, jen mám malou poznámku: nadpisy první úrovně = Text nadpisu = se příliž nedoporučuje používat, ale to je jen taková maličkost. (a ještě jedna poznámka: na vaší uživatelské stránce máte nefunkční odkaz sem, správně zam má být Wikipedista diskuse.) děkuji --Nádvorník 09:59, 11. 6. 2006 (UTC)

Díky moc za opravu, v tom klusu jsem si toho nevšiml a už jsem psal diskuze :-). A jinak, vykání mi přijde na uživatelské diskuzi trochu moc formální. Nemám pravdu? --Petr Pulc 14:21, 11. 6. 2006 (UTC)
Tak jo, to vykání je takový zdejší zvik. --Nádvorník 14:23, 11. 6. 2006 (UTC)

Anhydrid[editovat zdroj]

Ahoj,

doufám že brzy upravíš článek Anhydrid jak slibuješ - nutně to potřebuje. Zároveň si prosím všimni, že na tento článek vede i odkaz z Karbonylová skupina, kde se ale jedná o konkrétní sloučeninu. Pokud je tento odkaz správně, bude třeba něco jako rozcestník nebo do článku zapracovat i tento význam. Mad 17:11, 12. 2. 2007 (UTC)

Oldstars[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Oldstars. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit.--Faigl.ladislav slovačiny 11. 5. 2009, 11:57 (UTC)

Dobrý den, pokusím se do uvedeného termínu článek upravit (proto byl označen jako stub) a doplnit o relevantní zdroje i odkazy pro důkaz významnosti. Jsem sice členem skupiny (bod proti), ale jsem schopen ze serverů Nekultura, PressWeb, I-divadlo, BListy i z Lidových novin a zanedlouho i Pražského deníku doložit význam toto článku a šíření informací o skupině Oldstars. Navíc je Oldstars pokračovatelem DRDS, který zde článek má. Petr Pulc 11. 5. 2009, 13:15 (UTC)