Diskuse s wikipedistou:Osman~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Válka v Jižní Osetii (2008)‎[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku je nutné u takto pojatých informací vložit zdroj/e, které splňují věrohodnost. V opačném případě informace nevkládejte, ani nerevertujte text. Děkuji za pochopení --Kacir 6. 8. 2009, 02:29 (UTC)

Připojuji se s dalším upozorněním. Vaše editace/reverty v článku pokračují ([1] a [2]) i po Kacířově upozornění a sice se tak neděje během 24 hodin, ale IMHO už je to na hraně W:P3R. Buďto dodejte důvěryhodné zdroje (viz diskuse k článku) a nebo přestaňte opakovaně vkládat pochybné (a nepravdivé - ve Vámi citovaném článku není o bojovém nasazení MPRI ani slovo) informace. --Ozzy 10. 8. 2009, 08:29 (UTC)


Slušnost na wikipedii[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím vyvarujte se do budoucna takovýchto osobních útoků na jiné kolegy. Na wikipedii se má diskutovat věcně s dodržováním wikietikety. V opačném případě by následoval blok. Děkuji. --Kacir 13. 8. 2009, 10:06 (UTC)

Válka v Bosně a Hercegovině a Jugoslávie vůbec[editovat zdroj]

V článku Válka v Bosně a Hercegovině jsem válčící strany upravil podle srbské wikipedie, o které jsem si myslel že není ovlivněna „ustašovskа-fašistickou propagandou“. Podle mě není smyslem stran vypisovat jednotlivé jednotky např: Arkanovi tygří, ale strany: Srby, Chorvaty, Bosňáky případně NATO. Entity, které jsem z infoboxu vymazal byli buď součástí jedné ze stran, nebo se bojů nezúčastnili.

Také bych prosil vysvětlení revertu infobofu v článku Srebreniký masakr. Věřím že máte lepší důvod než že Na RU wiki to tak mají. Přeji hezký den --Jenda H. 11. 9. 2009, 05:15 (UTC)

Varování[editovat zdroj]

Tato shrnutí editace si příště nechte pro sebe. Obviňovat někoho z ustako-fašismu je nejen za hranicí wikietikety, ale navíc se pohybuje na hranici osobního útoku. Za takové jednání můžete být příště zablokován.

Navíc jsem vaše editace zrušil. Komunistický svaz mládeže rozhodně není věrohodným zdrojem a odstranění infoboxu bylo náležitě zdůvodněno - infobox se týká bitvy, článek však masakru. Jestli se vám odstranění infoboxu nelíbí a máte důvody, proč by v článku měl být, diskutujte. --Daniel Baránek 11. 9. 2009, 05:49 (UTC)

Valerij Čudinov[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Valerij Čudinov. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Okino 20. 4. 2010, 21:10 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:44 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:12 (CEST)