Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Nadkachna/Pískoviště 3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj! Dovolil jsem si jednu opravu formulace. Jinak to zatím vypadá na první pohled moc pěkně, ale projít to celé mi chvíli zabere. Neuvažoval jsi o tom, že bys u lodí uváděl oficiální prefixy HMS, SMS, USS, etc? I kdyz pokud je hned vedle vlajka a identifikace namornictva, tak je to opravdu mozna zbytecne. Zatim… --Ozzy 10. 9. 2009, 10:15 (UTC)

Ahoj, díky že sis udělal čas! S těma zkratkama jsem právě nevěděl, pochopitelně mě vedla snaha o úsporu místa, případně se daj snadno doplnit. Zatím tam je ještě prostor pro doplnění, ale naprostá většina lodí je už myslím pokryta. Přidal jsem i japonské, které ztroskotaly, u ostatních námořnictev jsem na takové případy v literatuře nenarazil. Taky ještě váhám, jakou vlaječku dát k Viribus Unitis, která už době potopení patřila Jihoslovanům... Měj se.--Nadkachna 11. 9. 2009, 08:29 (UTC)
Napadlo mě: co tam ty vlajky dát obě? Pak je otázka, kterou jako první, ale imho by to bylo nejlepší. --Ozzy 11. 9. 2009, 12:45 (UTC)
Dal jsem obě, ale ještě si to promyslim. TeĎ si jdu ještě načíst zajetí ruské černomořské flotily německem, asi by se tam také dalo zahrnout:-)--Nadkachna 21. 9. 2009, 14:54 (UTC)