Diskuse s wikipedistou:Mstarman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se vám přispívání bude dařit.


Mnoho plodné práce kolego! --Podzemnik 17:19, 6. 4. 2008 (UTC)

Děkuji --Sawyercz 16:22, 15. 4. 2008 (UTC)
Není zač, jen v diskusích se vždy podepisujte. Je to takovéto to tlačítko po pravé straně vedle dvojitého w v kolečku. Ukážou se sice jen vlnovky, ale po uložení či v náhledu vyjde podpis i s časem;) Pěkný den přeji, --Podzemnik 16:11, 15. 4. 2008 (UTC)
Ok zapoměl jsem. A to mám nad tím ještě napsáno :-) --Sawyercz 16:22, 15. 4. 2008 (UTC)

Dobrý den, všimnul jsem si vaší editace v článku Rage a následném vrácení části editace wikipedistou MiroslavJosef. Editace byla neoprávněna, protože z vaší strany šlo o velmi důležité zpřesnění, přece jenom ne každý ví, kdo vyvíjel PC hru Rage. Děkuji za editaci a napravil jsem editaci wikipedisty MiroslavJosef. Doufám, že to vás to neodradilo od editace, případně kdyby jste měl problémy, klidně mě napište a já vám pomůžu při případném obhajování správných editací :-). Přeji hezký den a dobré editování. --Paxan 4. 10. 2011, 19:07 (UTC)

Dobrý den, nebyl jsem úplně jistý jak to napsat, tak následná editace mě nepřekvapila. Samozřejmě, že mě to neodradilo, editovat budu nadále a děkuji za nabídku. Pokud budu mít nějaký problém obrátím se na vás :) --Mstarman 5. 10. 2011, 09:32 (UTC)
Dobrý večer, souhlasím, rozcestník totiž (před vaší editací) vlastně tvrdil, že Rage může znamenat: RAGE (počítačová hra), což je počítačová hra, což se opravdu nedá považovat za nějaké úžasné definování pojmu. Přidání společnosti už přidává alespoň základní informaci. Pokud byste chtěl o RAGE přidávat další informace, ideálně do samostatného článku, můžete v případě potřeby kontaktovat pro změnu mne. S pozdravem --22. 10. 2011, 19:58 (UTC), Utar
P.S.: Nedávno proběhla změna šablon jazyků, tu Vaši jsem opravil tak, aby zase fungovala,