Diskuse s wikipedistou:Michal Janik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Odborná stáž pro zaměstnance, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 16:30, 20. 12. 2006 (UTC)

Podobně i Trainee program a Pomoc s bakalářskou nebo diplomovou prací. --Postrach 16:33, 20. 12. 2006 (UTC)

Také Jít na praxi. --Parkis 16:42, 20. 12. 2006 (UTC)


Připomínám také pravidlo:

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení.

--Postrach 16:40, 20. 12. 2006 (UTC)

Odpověď na informace o možném porušení autorských práv[editovat zdroj]

Dobrý den, jsem aktivním uživatelem české wiki pár dní a tak se v systému teprve zorientpvávám. Přišlo mi dobré využít poznatky z práce při rozšiřování hesel ve wiki. Vzhledem k tomu, že několik textů podobných slovníčku jsem publikoval, napadlo mě proč je nepoužít znovu. Možná se to tluče s nějakými právy, ikdyž porušovat svá vlastní práva, to asi nejde. Co se týká osobní reklamy, žádnou jsem do článků nevložil. Nebo o ní aspoň nevím. Zkusím tedy (jak bude chvilka času) články zveřejnit ještě jednou a přidat ino, že autoři souhlasí s uveřejněním a kontakt na odpovědnou osobu. Snad to bude stačit.
(Bez podpisu 08:57, 12. 1. 2007 Michal Janik)

Odpověď vložte na diskusní stránky k oněm článkům. Zde jste jen dostal upozornění. Jde o to, že zřejmě není jasné, že původní autor a Vy jste jedna a táž osoba. Proto to napište vždy na diskusní stránku oněch článků. Za pár týdnů by to zase mohl zpochybit někdo jiný, protože by jaksi neviděl důvod, proč by měl hledat toto Vaše vyjádření zrovna zde. --Luděk 10:57, 12. 1. 2007 (UTC)