Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Mangele

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak vás vítám. Doufám, že se moc nespletu, když si typnu, že jste ten, kdo jako anonym založil stránku sdružení Arnika. Jen doufám, že u wikipedie zůstanete a napíšete i něco jiného. Příjemnou zábavu s Wikipedií--Karakal 14:54, 9. 8. 2005 (UTC)

Mně bylo jasné, že jste prostě narazil na to, že bez registrace nebude obrázek ;). A čas na další články si určitě najděte, ale upozorňuji, že je to časem jako droga. Jinak odpovídat mi můžete u sebe, já si toho nejspíš všimnu (aspoň většinou). --Karakal 15:36, 9. 8. 2005 (UTC)

Odpovím tedy tady, připadne mi to lepší pro sledování reakcí (než běhat po dvou stránkách). Původně jsem chtěl přidat obrázek arniky a ne logo, ale pak jsem žádný po ruce nenašel. Jinak mně zaujal výběr kampaní, která jste (jsi?) doplnila k Arnice - kromě PVC, které ještě běží, též dálnici D3, která jako kampaň je už minulostí. Co se mě týče - asi nebude překvapením, že mám ke sdružení Arnika blízko (dokonce v něm pracuji). Na Wikipedii jsem ale přišel spíš náhodou - kolega z Bruselu poslal e-mail, kde se o Wikipedii zmiňoval a já zkusil, jestli Wikipedie zná heslo "arnika". Mangele 15:45, 9. 8. 2005 (UTC)

No já to tam nepřidala, to byl někdo jiný (dá se to zjistit z historie stránky). Jinak tykání je možné, záleží na dohodě. Já nejsem proti. --Karakal 18:00, 9. 8. 2005 (UTC)

Zdravím, pokud byste chtěl přispívat do oblasti biologie, jste vřele vítán.

Zde je pomyslný hlavní stan biologů: