Diskuse s wikipedistou:LASOMAN

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Martin Urbanec v tématu „Zablokování - srpen 2021

Zablokování alternativních účtů: srpen 2021[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si, že na Wikipedii přispíváte s pomocí řady dalších uživatelských účtů, např. LASOMANV11, LASOMANV10, LASOMANV9, LASOMANV8, LASOMAN7 a LASOMAN5. Vzhledem k tomu, že množství Vašich editací bylo nutné korigovat či vrátit, a vzhledem k tomu, že využívání většího množství wiki identit značně ztěžuje vzájemnou komunikaci mezi wikipedisty využívání těchto účtů hodnotím jako narušování běžného provozu Wikipedie, a z tohoto důvodu jsem alternativní účty zablokoval do odvolání.

Prosím, využívejte k editování Wikipedie pouze jeden uživatelský účet (nechal jsem otevřený účet LASOMAN, tj. ten bez čísla; přejete-li si používat jiný, ozvěte se mi) – usnadníte tím práci mnoha dalším kolegům.

Děkuji za pochopení, --Martin Urbanec (diskuse) 14. 8. 2021, 14:43 (CEST)Odpovědět

Zablokování - srpen 2021[editovat zdroj]

Tato zpráva byla rozeslaná na všechny účty, 28. 8. 2021, 19:12 (CEST).

Dobrý den, znovu Vás vyzývám, užívejte k přispívání do Wikipedie výhradně jeden uživatelský účet. To je nutné pro umožnění rozumné kontroly Vašich příspěvků. Z Vašich uživatelských účtů jsem nechal odblokovaný LASOMAN -- můžete přispívat z něj. Chcete-li používat jiný, prosím, ozvěte se mi (odpovědí na jednu ze zpráv, kterou jsem Vám zaslal, či e-mailem na martin.urbanec@wikimedia.cz).

Zároveň Vám také doporučuji seznámit se s pravidlem týkající se loutkových účtů. Vaši činnost považuji za naplňující bod Vyhýbání se kotnrole; jeden z explicitně zakázaných způsobů využívání loutkových účtů.

Děkuji za pochopení, --Martin Urbanec (diskuse) 28. 8. 2021, 19:12 (CEST)Odpovědět