Diskuse s wikipedistou:KolaCZek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jen připomínka: Heslo Krasojízda je sice dobrým začátkem, ale zatím jste jej pojal spíše jako časopisový článek. Tady by ale mělo být spíše suché encyklopedické heslo. Takže jsem jej zatím označil jako vhodné k úpravám, předpokládám, že se jej podaří společnými silami editorů k tomuto stavu dotáhnout. --Postrach 21:57, 30. 8. 2006 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Dovolte, abych Vám, drahý kolego, uděli Wikivyznamenání II. kategorie za velmi pěkný příspěvek Kroucená dvoulinka. --Aida 20:48, 31. 8. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 09:18, 18. 12. 2006 (UTC)

Problematický obrázek[editovat zdroj]

Ahoj, u obrázku Soubor:Krasojizda.jpg uvádíte, že držitel práv dal svolení k jakémukoliv použití. Bohužel to povolení není nikde uvedeno. Můžete prosím požádat držitele práv, zda by do systému OTRS nezaslal e-mail (podrobnosti a adresa jsou v odkazovaném článku), který by toto svolení potvrdil? --Tlusťa 23:12, 7. 4. 2007 (UTC)