Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Julbez

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že se vrháte na článek Kozelka. Navrátil jsem kus smazaného textu a taktéž jsem opravil obrázek. Pokud můžu poradit, zkuste využívat tlačítko náhled během psaní. To Vám přesně ukáže, jak bude vypadat článek před tím, než ho uložíte a není pak potřeba článek ukládat každou minutu :) Samozřejmě nezapomeňte ale pak, že náhledem se článek neuloží, takže až si budete jista editací, tak jí uložte. Je to snazší pro kontrolu ostatními wikipedisty, když se to udělá jako jedna editace. S pozdravem a v případě dotazů pište, rád poradím a pomůžu. --Chmee2 8. 1. 2012, 13:14 (UTC)

Dobrý den ještě jednou, jestli chcete a považujete článek z Vaší strany za hotový, můžu Vám k němu sepsat recenzi. Pokud ale plánujete na něm dále pracovat a případně rozšiřovat, dejte prosím vědět, ať nedělám práci zbytečně. S pozdravem --Chmee2 9. 1. 2012, 21:28 (UT

Dobrý den, článek už považuji za hotový. Děkuji.

Dobrý den,

po přečtení článku a letmém průzkumu zdrojů se mi zdá, že skutečně téma je z větší části vyčerpáno. Jediné, co se mi jeví jako rozšiřující je tento odkaz. Zkusil bych z něho ještě některé informace doplnit (například o lokalitě, jak ta stolová hora vypadá a proč vznikly zrovna tyto tvary, tedy do sekce geologie. Je škoda, že pravděpodobně se k tomuto nedá doplnit část ochrana, případně jaké jsou pro lokalitu ohrožení. Některé drobnosti jsem doplnil a opravil, navrhoval bych tedy ještě doplnit části textu, jinak nemám dalších výhrad. Heslo se povedlo a zdá se skutečně vyčerpávající snadno dostupné zdroje. S pozdravem --Chmee2 10. 1. 2012, 17:30 (UTC)

PS: Existuje horolezecký průvodce po této lokalitě. Je možné, že i v něm by se dalo najít rozšiřující info. Bylo by dobré do něho nahlédnout a možné napsat pár vět k horolezetví, např. jaké stěny se lezou, obtížnosti atd. --Chmee2 10. 1. 2012, 17:36 (UTC)

Zahajte diskusi s uživatelem Julbez

Zahájit diskusi