Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Fronk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za váš příspěvek v podobě článku Josef Fronk. Každý článek ve Wikipedii ale musí splňovat kritérium významnosti a ověřitelnosti. Proto by bylo velmi užitečné, pokud byste dodal nějakou referenci na nezávislý zdroj, který o Josefu Fronkovi pojednává. Soudě dle Vašeho uživatelského jména jste přímo pan Josef Fronk, nebo alespoň jeho příbuzný, takže byste mohl o takových zdrojích mít přehled :-). Přeji Vám chuť do dalšího příspívání a Těším se na Vaše další příspěvky. --Petr Adámek 18:47, 31. 1. 2008 (UTC)

Zdravím Vás a děkuji za pomoc, pane Adámku. Poradíte mi, jak mohu provést ověření autora které žádáte? Nikde jinde krom webových stránek ho na internetu nepublikujeme. Lukáš Fronk

Promo Dagmar Havlové[editovat zdroj]

Dobrý den, ta fotka je fotkou veřejné osoby na veřejném místě, takže bez náhrady z článku odstraněna být nemá. Pokud ji chcete nahradit, nahrajte Vaše fotky na http://commons.wikimedia.org/ a uvěďte u nich autora, konkrétní licenci a zašlete povolení na Wikipedie:OTRS atd. Jinak nevím, proč se Vám nelíbí ta stávající, paní Havlová na ní vypadá lépe než na téhle. --Dezidor 17. 10. 2008, 16:25 (UTC)