Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Fjolkunnigr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

Vaši úpravu kategorie jsem vrátil. Pokud tu nebude o tom náboženství více článků, asi si samostatnou kategorii nezaslouží. --Postrach 11:33, 24. 11. 2005 (UTC)

Malá poznámka k Vašim editacím

[editovat zdroj]

Milý příteli, jako někoho zcela nového bych Vás po Vašich dnešních editacích rád upozornil na následující: v případě, že zjistíte, že Vaše editace jsou v rozporu s názory někoho jiného, tak se doporučuje napřed záležitost prodiskutovat na patřičné diskusní stránce, a ne stále vracet Vaše verze. Mohl byste se mimo jiné dostat do rozoporu s Wikipedie:Pravidlo tří revertů. Děkuji, -jkb- 14:26, 24. 11. 2005 (UTC)

na okraj: dosavadní diskusi o kategorizování článku Ásastrú jsem prenesl na cs:Kategorie diskuse:Náboženství#Pohanství, mytologie, a další pojmy, -jkb- 14:56, 24. 11. 2005 (UTC)