Diskuse s wikipedistou:Fabry77

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 18. 10. 2010, 09:21 (UTC)

Dobrý den Mercy, děkuji za ponaučení. Nicméně např. u pana Halíka jsou uvedeny rozhovory, proč ne tedy ten můj? I pan Halík si Interview publikoval na své stránce http://www.halik.cz/rozhovory/shekel_zari2010.php, tak asi byl dobrý, proč tedy nemůže být na Wikině? A nějaké ostatní rozhovory mi přijdou také přínosné, proč tam nemohou být, ale rozhovory z Lidových novin, www.idnes.cz atd. tam mohou být? Předem děkuji za odpověď. Fabry77 18. 10. 2010, 13:59 (UTC)

Dobrý den,

Děkuji za Váš e-mail. Problém je v tom, že my nejsme webový rozcestník. Máme zájem o to, aby uživatelé rozšiřovali obsah našich článků, nikoli o odkazování jinam. Pokud už nějaké odkazy vezmeme, tak raději na velká seriózní média, ačkoli těch je na dnešním internetu skutečně poskrovnu. Díky za pochopení.

S pozdravem

--- Wikipedista:Mercy wikipedista.mercy@gmail.com


Dobrý den Mercy,

děkuji za odpověď. Přesto si dovolím oponovat a zeptat se podle čeho se seriozní medium pozná? Podle navštěvovanosti? Nebo podle jména, které je známe?

Moje interview s panem Halíkem bylo natolik zajímavé, že i pan Halík si ho dal na své oficiální stránky.

Pan Kraus zase interview skoro vůbec neposkytuje, a když už musí mít k mediu důvěru. I tento rozhovor se Vám zdá neseriozní? Četla jste je vůbec prosím?

Musíme mít navštěvovanost 3 mio návštěvníků měsíčně aby odkaz byl na wikipedii? Komu mohu napsat, když nejsem s Vaším rozhodnutím spokojen?

Předem děkuji za odpověď

-- Hezký den přeje David Fábry GSM: 775 181 077 www.shekel.cz

Máme zde doporučení Externí odkazy, zkuste si ho přečíst. --Ragimiri 19. 10. 2010, 19:23 (UTC)

Dobrý den Ragimiri, a jaký z uvedených bodů jsem nesplnil? Předem díky za odpověď.

Na co obvykle neodkazovat, bod 3.--Zdenekk2 23. 10. 2010, 02:57 (UTC)

Ivan Neumaier[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Wespecz 19. 10. 2010, 20:18 (UTC)

Rozhovory[editovat zdroj]

Dobrý den. Odstranění Vámi přidaných rozhovorů jsem si včera všiml a již jsem u kolegy Mercyho dotazoval na důvod, respektive poukazoval na to, že v přidaných odkazech vidím jen přínosy. Proč, ale bylo k odstranění odkazů přistoupeno: to, že jste autorem rozhovorů (což lze odvodit ze shodného nicku a příjmení) a zároveň jste je během poměrně krátké doby na Wikipedii přidal, může být pokládáno jako propagaci vlastní osoby. Předpokládám však, že takový Váš záměr nebyl a po prostudování některých rozhovorů, a zhodnocení, že jde o přínosné externí odkazy, jsem je začal do článků vracet. Kdybyste měl do budoucna v souvislosti s Wikipedií nějaké otázky, určitě se mne obraťte, rád Vám pomohu. --Faigl.ladislav slovačiny 19. 10. 2010, 20:48 (UTC)

Pane Faigle, moc děkuji, nemusíte mě uvádet jako toho, kdo rozhovory vedl. Dekuju za Vasi naklonost pro izarel :-) Budu velice statsny pokud mi s tim pomuzete. Nejak se VAm rad revazuji!