Diskuse s wikipedistou:Entonyxy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 27. 7. 2013, 14:33 (UTC)

Díky za upozornění ve věci která je mi samozřejmě známá... nicméně mám několik poznámek a dotazů.. Pokud vadili vložené odkazy na dvě významné akce druhu dřeváren s mnohaletou tradicí (ps jsem velmi okrajove spojen pouze s jednou, pokud spojen nemyslíte účast) .. proč nevadí jiné odkazy viz stránky rpg npříklad? dále proč jsou na stránce larp přítomně neaktivní odkazy ? navrhuji vám v rámci péče taktéž jejich odstranění nebo opravení.. viz b5a PP uvaly.. dále si vás dovoluji upozornit na přítomnost odkazu na larp.cz který rozhodně spadá do vámi zmiňované kategorie "reklamy" Dále by mne zajímalo podle čeho hodnotíte významnost akce? (počet účastníků? délka pořádání? pověst mezi lidmi? získané státní a evropské dotace? přítomnost zahraničních subjektů? )

Každopádně oceňuji a zcela sdílím vaši snahu o odstranění komerčních reklam z wikipedie, nicméně se obávám že jste se v tomto případě dopustil velmi ukvapeného soudu a proto vám navrhuji pokračování diskuse v zájmu vysvětlení a pochopení našich stanovisek :-)