Diskuse s wikipedistou:David.vavra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

Díval jsem se na Cukerín, moc dobrý začátek. Těším se na Vaše další příspěvky --Postrach 06:30, 16. 10. 2005 (UTC)

Původ a licence obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den,
Vážený kolego, vítám Vás a oceňuji, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší Wikipedie, konkrétně Vaším článkem o cukerínu. Při této příležitosti jste vložil také některé obrázky, ale nebyly u nich uvedeny informace o jejich původu. Označil jsem je proto příslušnou šablonou. Jedná se o:

Jeden z nich bude patrně vhodné jako duplicitní vymazat. Mohl byste u toho druhého informace o původu/autorovi a licenci doplnit?
Informace a odkazy na další stránky o licencích a podobné problematice lze najít na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Těším se na Vaše další příspěvky a přeji Vám hodně pozitivních zkušeností při práci na tomto projektu. --Beren 23:19, 21. 10. 2005 (UTC)


Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Děkuji Vrba 15:47, 30. 12. 2005 (UTC)