Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Czech-Service

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. — Loupežník (diskuse) 9. 8. 2012, 17:56 (UTC)

Edox Reality[editovat zdroj]

Nejedná se o stránky propagačního charakteru, text jsme uložili pro vizualizaci, prosím o okamžité navrácení změň, nejdříve se ptejte a poté něco mažte! -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Czech-Service (diskusepříspěvky)

Po druhé a už snad naposledy Vás varuji, abyste přestal vkládat text propagačního charakteru do wikipedie! Přečtěte si WP:Propagace. Hezký den --Marquas (diskuse) 9. 8. 2012, 18:02 (UTC)
Po třetí se naučte číst. -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Czech-Service (diskusepříspěvky)
Přečtěte si prosím stránku Wikipedie:Propagační článek a Wikipedie:Co Wikipedie není, které máte odkazované výše. Wikipedie neslouží k propagaci či reklamě. Za další založení takové stránky Vám může být zablokována možnost editace. — Loupežník (diskuse) 9. 8. 2012, 18:03 (UTC)
Stránky již dávno byli předělány aby měli informační charakter. - Czech-Service
Ale už taky dávno neexistují. Důvod - propagace. Tak o co vám jde? --Marquas (diskuse) 9. 8. 2012, 18:09 (UTC)

Diskuse se nemaže.--Marquas (diskuse) 9. 8. 2012, 18:15 (UTC)