Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Chupacabra~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Sumivec 1. 1. 2010, 20:12 (UTC)

Dobrý den, milý agilní wikipedisto. Můžete mi prosím vysvětlit jaký je rozdíl mezi sociální sítí zde například Facebook, který zde na wikipedii je a českou sociální sítí? Jsem zvědav na Vaši reakci. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Chupacabra (diskuse)
Domnívám se, že poměrně zjevný rozdíl je v encyklopedickém významu. Podobně zde najdete článek o firmě McDonald's, ale není zde článek bufetu rychlého občerstvení (stejný obor podnikání), který máme na rohu ulice, kde bydlím. S pozdravem --Sumivec 1. 1. 2010, 20:41 (UTC)

Dobrý večer, za tento osobní útok (viz Wikipedie:Žádné osobní útoky) jsem Vás zablokoval na 30 minut. Prosím Vás, abyste propříště podobné výrazy nepoužíval, měli bychom se zde k sobě chovat slušně. Děkuji za pochopení. Jirka O. 1. 1. 2010, 21:00 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:27 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:56 (CEST)