Diskuse s wikipedistou:94.113.48.169

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Volba prezidenta České republiky 2013[editovat zdroj]

Dobrý den, budete-li vracet Josefa Tomana mezi kandidáty bez věrohodného nezávislého a ověřitelného zdroje, kterým blog není (Na Wikipedii se nesmí používat primární zdroje, jejichž informace není dostupná prostřednictvím seriózního vydavatele), hrozí Vám zablokování. Další podmínkou je samozřejmě encyklopedická významnost kandidátů, tedy WP:2NNVZ. Děkuji za pochopení.--Kacir 20. 8. 2012, 17:10 (UTC)

Nedával jsem tam žádný blog, ten vložený panem Návratem jsem naopak nahradil tematickým webem o prezidentské volbě. A nevyhrožujte, je to neslušné. --94.113.48.169 20. 8. 2012, 17:11 (UTC)
Daná stránka nesplňuje charakter nezávislého sekundárního zdroje, viz informace pana Heřmánka: „Ten web je soukromou iniciativou provozovatele a má kompilační charakter.“ Zdroj nepoužitelný pro Wikipedii.--Kacir 20. 8. 2012, 17:15 (UTC)
Ten web je soukromou iniciativou provozovatele - To jsou de facto všechny zdroje neprovozované veřejnoprávními korporacemi.
má kompilační charakter - Takže nejrve Vám vadí primární zdroje, pak jejich protipól?
Tyhle Vaše argumenty jsou nepoužitelné. --94.113.48.169 20. 8. 2012, 17:18 (UTC)

Kaciri, co Vám je? Věcně tady argumentuji a Vy místo racionální diskuse prosazujete své představy silou. Nechcete se neprve uklidnit? --94.113.48.169 20. 8. 2012, 17:22 (UTC)

Seznamte se prosím se zdejšími pravidly. Oba zdroje jsou nepoužitelné, protože nesplňují:
  • WP:VZ: Na Wikipedii se nesmí používat primární zdroje, jejichž informace není dostupná prostřednictvím seriózního vydavatele, což je případ Vámi vkládaného webu prezident2013.eu, jenž nesplňuje také Wikipedie:Věrohodné zdroje#Co je to nezávislý sekundární zdroj?.
  • WP:OV: „Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. “ (Příslušnou stránku pana Tomana by si mohl založit kdokoli, jedná se o nezjevnou informaci a do uvedení této informace v nezávislém seriózním sekundárním zdroji, který má alespoň redakční kontrolu, nemá v seznamu co pohledávat.)
  • encyklopedicky nevýznamné položky se ze seznamů odstraňují. Wikipedie nebude mít uvedeny v článku Petr všechny Petry, nebo v Seznamu českých lékařů všechny lékaře s licencí ČLK.
    Takže, prosím o dodání věrohodného a ověřitelného zdroje ve smyslu Wikipedie. To je základní podmínka pro uvedení v seznamu. Děkuji.--Kacir 20. 8. 2012, 17:34 (UTC)

Vzhledem k tom, že své názory prosazujete silou a chováte se jako refaktorizováno, nebudu na Vás již dále reagovat. Pokud neumíte diskutovat bez použití síly a ve sporech o obsah zneužíváte postavení správce, nemá cenu sem psát. Jednoznačně jsem Vám psal výzvu, ať nejprve diskutujeme (vtipné je, že Toman v článku stále je v časových osách), Vy mi místo toho zablokujete přístup, ačkoliv jste to byl Vy, kdo porušil předepsaný počet revertů (s Návratem ani Tomanem nemám nic osobně společného). O soukromoprávním charakteru webu a kompilace už nejednou nic nepíšete, ale to je stejně jedno. Sbohem. --94.113.48.169 20. 8. 2012, 17:41 (UTC)

Wikipedie se nastavenými kritérii snaží bránit uvádění čtenářů v omyl, tj. publikování nepravdivých informací. Není problém vytvořit falešné profily a poté zkoušet, kam až se s nimi propracuji (do médií, na Wikipedie). Nehodnotím kandidaturu pana Tomana, nechť volby vyhraje, tento projekt pouze nezveřejňuje neověřené a nevýznamné informace. Z posloupnosti jej do dodání zdroje odstraňuji.--Kacir 20. 8. 2012, 18:09 (UTC)