Diskuse s wikipedistou:89.176.26.52

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Karel Šlenger, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Vítám v české Wikipedii. Kromě standardního upozornění (viz výše) bych chtěl říci, že si velmi vážím toho, že jste uvedl(a) zdroj. Problém je však v tom, že nelze kopírovat z diplomové práce na Wikipedii, aniž by autorka vyjádřila souhlas s tím, že zde bude text zveřejněn pod licencí GFDL, tedy že jej může kdokoliv i upravovat. A úpravy by byly velmi potřebné. Podívejte se na návod, jak psát biografické články. Samozřejmě ona diplomka je vhodný zdroj pro psaní takovéhoto článku a rozhodně by měla být v závěru článku uvedena jako zdroj. --Luděk 10:45, 15. 4. 2007 (UTC)