Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:88.102.234.137

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nevkládejte sem prosím takové minipahýly bez zdrojů. Inspirací máte dost, třeba Expedice 16, máme tu stovky hesel kosmonautů. Třeba pár vět opište, jen vyměňte jména a data. Děkuju.--Zákupák 28. 3. 2009, 11:25 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Zhai Zhigang. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --H11 28. 3. 2009, 11:36 (UTC)

Heslo jsem rozšířil a přemístil na Čaj Č'-kang (český přepis).--Jann 28. 3. 2009, 13:31 (UTC)


Liou Po-ming[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Liou Po-ming. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 28. 3. 2009, 18:45 (UTC)


Ťing Chaj-pcheng[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ťing Chaj-pcheng. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 28. 3. 2009, 18:49 (UTC)


Subpahýl[editovat zdroj]

Prosím snažte se nevytvářet subpahýly, ale alespoň pahýly, protože bez další úpravy budou smazány. --Kacir 28. 3. 2009, 18:49 (UTC)

Wikipedista Durda[editovat zdroj]

Podepisujete se jako Durda. Přitom jste si vytvořil účet Wikipedista:Durda, který nepoužíváte. Proč? Bylo by to výhodné pro Vás i pro ostatní kolegy. Zdraví --Jann 10. 4. 2009, 13:55 (UTC)

Znovu Vás žádám, nevkládejte pahýlečky bez základní úpravy, jediné kategorie, jediného zdroje. Přiděláváte tím jiným práci. V diskusí prosím klikněte na konci povídání na ikonku s automatickým podpisem a datem. Než se rozhodnete jít pracovat na hesla, zkontroluje si na horní liště, zda jste přihlášen. Čas od času po nás chce systém přihlášení obnovit, čili zapište si heslo na plochu PC, ať ho můžete kdykoli vkopírovat. Když nejste přihlášen, pak se váš podpis nezobrazí a jste pro ostatní anonym. --Zákupák 13. 4. 2009, 09:51 (UTC)