Diskuse s wikipedistou:85.70.127.10

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. -- Mercy (|Ω) 07:32, 20. 2. 2008 (UTC)


Já do článků nic nepsal, krom návrhu na smazání, což nebyl experiment. Ten návrh si klidně smažte (respektive už se stalo), ostatně nic jiného jsem ani nečekal. Mimochodem, něco o fungování a zásadách wikipedie by si měli přečíst ti, kteří se o vznik a zachování onoho seberealizačního "článku" postarali, já o ní vím poměrně dost. Na závěr bych Vás rád požádal, abyste si odpustil ten rádoby výchovný tón.

S přátelským pozdravem,

Petr Kilian.

-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 85.70.127.10 (diskusebloky) 20. 2. 2008 (CE(S)T)


Dobrý den, díky za vyjádření názoru. Víte, ono by stačilo v diskusi dodat ověřitelné důkazy o tom, co v inkriminovaném článku je pravda a co není. To, co jste přednesl jsou bohužel nepodložené spekulace, a takových se kolem pana Hulána vyskytují mraky. Jistě jste si také musel všimnout, že už proběhla dvě hlasování o smazání a obě skončila s výsledkem Ponechat. To je důvod proč jsem vaši šablonu odstranil. S přáním pěkného dne -- Mercy (|Ω) 08:53, 21. 2. 2008 (UTC)

P.S.: Podívejte se, jak jsem hlasoval já.