Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:84.42.197.215

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nazdar kolegyně Di (doufám že to souhlasí, měla ste dosud jinou IP adresu...). Přirozeně je myslytelné, že se tu každý nahlásí pod svou IP adresou, sem tam něco opraví a zmizí. Vy se tu ovšem objevujete častěji, děláte dobrou práci, přesto se nám tu vyskytujete jako anonymní IP adresa. Kdesi jste se zmínila, že máte problém se přihlásit. To se občas stává, v poslední době si na to ztěžovali kolegové mimo jiné Radouch a Cinik. Možná že by nebylo na škodu se na ně obrátit a pozeptat se, jak tento problém vyřešili. S přihlášenými uživateli/lkami je možno daleko lépe komunikovat, mimo jiné. Pokuste se přihlásit, konto již máte. -jkb- 15:34, 19. 7. 2005 (UTC)

Myslím, že pí Di psala, že nemá povoleny cookies a nechce to měnit. Vrba 17:44, 19. 7. 2005 (UTC)
hmm... no co to s tím má co dělat? Cookies potřebuju k tomu, aby se mi můj počítač automaticky sám přihlásil, když vlezu do interentu a wikipedie. Já to ale vždy můžu udělat ručně /mám to nahoře: přihlašte se...). Nebo jde o něco jiného? -jkb- 18:39, 19. 7. 2005 (UTC)

Vážená kolegyně, nezlobte se, ale vaše heslo o Husravovi I. je kandidát na smazání. Tak významná postava, jako je tento vládce, si zaslouží trochu víc, než jste tam napsala. Jinak bych chtěl říci, že to heslo sám plánuji v budoucnu stvořit, pouze nevím kdy. Přeji hezký večer. Jirka O. 21:25, 19. 7. 2005 (UTC)

To je samozřejmě v pořádku, nechci Vám "lézt do zelí". Myslela jsem to jako základní informaci, která naváže na heslo o Justiniánovi, které jsem dnes napsala, a která bude později rozšířena. Pokud myslíte, klidně to smažte hned. Di

O zelí nejde, jde o něco jiného - Husrav je po Ardašírovi I. považován za druhého zakladatele novoperské říše, je to jeden z nejvýznamnějších vládců Persie vůbec. Co byste říkala, kdybych o Diocletianovi napsal: Diocletianus (285-305) byl římský císař, který vedl války s Persií. Také pronásledoval křesťany. A punkt. Jinak já mazat nic nemůžu, to mohou dělat jen správci. Ještě jednou pěkný večer. Jirka O. 21:37, 19. 7. 2005 (UTC)

Mě osobně připadá lepší, pokud je u osoby, jejíž stránka zatím čeká na zpracování, alespoň základní biografický údaj, to znamená data narození, případně vlády, o koho se jedná. Včera jsem z podobné informace rozšiřovala heslo Boleslav Chrabrý. Pokud by heslo Diokletianus nebylo vůbec zpracováno, přimlouvala bych se za to, aby obsahovalo alespoň údaj o tom, že byl římským císařem v těch a těch letech. Ale uznávám, že každý má svůj přístup. Di

Tímto způsobem bych mohl napsat za jeden večer třeba třicet hesel o perských králích, ale k čemu by to bylo? Kromě toho za celou dobu mého působení na wikipedii nikdo žádné heslo o perských vladcích nestvořil. Když teď začnete vyrábět pahýly tohoto typu, je dost velká pravděpodobnost, že na wikipedii budou týdny a měsíce. Já nemám čas se této věci věnovat každý den, jen někdy, a protože jsem už pár článků o Persii napsal (vlastně všechny, co tu jsou), prosím vás, abyste na mne trochu brala ohledy. Buď napište o Husravovi heslo, které se rozsahem bude blížit Justinianovi, anebo aspoň takový pahýl, aby z něj bylo patrné, v čem je tento vládce pro Persii významný. Že vedl války s Byzancí, se muže čtenář dočíst i v Chronologii starověkých íránských dějin, kterou jsem už dohotovil. Jinak jsem se už rozhodl, že během tohoto týdne Husrava napíšu sám, aby tam něco bylo. Jirka O. 11:50, 20. 7. 2005 (UTC)