Diskuse s wikipedistou:62.245.81.247

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Důvodem smazání byla skutečnost, že se jednalo o reklamu a nikoli o encyklopedický článek. --Dodo 12:17, 19. 9. 2005 (UTC)

Prosím, nevkládejte do Wikipedie reklamu. Děkujeme. --che 12:32, 19. 9. 2005 (UTC)


Na hodinku jsem zablokoval tuto IP adresu. Ne proto, že bych měl něco osobně proti Vám, ale abyste si všiml, že něco není v pořádku. Na předchozí upozornění jste nereagoval, takže teď se to snad povede. Wikipedie není reklamní plocha. Respektujte to, prosím. A pokud jste opravdu významná osobnost, tak o Vás určitě napíše článek někdo nestranný - významné osobnosti se nesnižují k tomu, aby o sobě psaly do encyklopedií, vypadá to jako sebechvála. Reklama a sebechvála sem nepatří. Pokud však do Wikipedie přispějete nestrannými články, budeme jen rádi. --Luděk 12:46, 19. 9. 2005 (UTC)

Filip Crhák[editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat se seriózně. Pokud máte chuť experimentovat, můžete to zkusit na pískovišti. Věřím, že nám pomůžete!--Horst 12:20, 27. 2. 2007 (UTC)