Diskuse s wikipedistou:160.217.223.102

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nebudu Vám nijak ve vaší práci bránit. Jen se chci zmínit o tomhle. Kód v odkazu za ID (16940) daného filmu není v šabloně potřebný, tutíž není nutno jej tam přidávat, neboť to bude fungovat s Vaší i předchozí verzí. Zbytečně si přiděláváte práci. Je to ale na Vás, přeji příjemné editování --Xmark96 (diskuse) 19. 6. 2012, 14:32 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  30. 6. 2012, 09:37 (UTC)

Dobrý den,

moc vám děkuji za to, že se snažíte wikipedii pomoci. Chtěla jsem vám navrhnout, zda byste se nechtěl zaregistrovat, je to jednoduché a bezplatné. Navíc byste si mohl založit svou vlastní uživatelskou stránku. Více informací zde:

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!


Byla bych ráda, kdybyste na tuto zprávu zareagoval/a, i když váš postoj je třeba jiný, tak to sem klidně můžete napsat. S pozdravem ♥ K123456  30. 6. 2012, 12:03 (UTC)