Diskuse s wikipedistou:109.80.48.140

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Josef Dobeš[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Josef Dobeš musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Loupežník 3. 10. 2011, 11:54 (UTC)

Milý Loupežníku, mužeš si just psát co chceš, ale nesmíš při tom zatajovat fakta. Dobeš žádého syna v pěstounské péči už nemá, pracoval v balící technice a myslí si, že zvláštní školy jsou fajn. Jestli se ti nelíbí můj styl ok, ale nemůžeš to smazat a nechat tam nesmysly. Tvým úkolem je to EDITOVAT. Jinak se na to můžeš vykašlat a česká Wiky zůstane jen snůškou propagandistických nesmyslů...

Problém byl ve dvou věcech: úpravě, že Dobeš po roce vrátil syna, chyběl zdroj, a protože krátce předtím byla stránka terčem zjevného vandalismu, tak tuto úpravu Loupežník zřejmě vyhodnotil opět jako vandalismus (a já také, protože mi připadalo dost neuvěřitelné, že někdo po roce vrátí osvojené dítě...). Nyní to ozdrojováno je, takže ok. Druhý problém byl, že formulace "protože moc zlobil" skutečně není encyklopedická a vyžadovala úpravu. Tu jsem před chvílí provedl a v této formě je podle mne úprava ok. Cowdelka 5. 10. 2011, 06:19 (UTC)