Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistkou:Un nome utente diverso

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Vladimir Natanovič Gelfand. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 23. 9. 2012, 16:21 (UTC)

to Harold Ahoj, Harold. Bohužel českého jazyka - ne svou mateřštinou. Aby stránka "Vladimir Natanovič Gelfand" je lepší nemůžu . Když se nikdo na celý týden se Upraví stránku, budu zkrátilo můj hlavní cíl, My tu nejdůležitější věc. S respektem, Un nome utente diverso.

Sorry, but machine translations have very very poor quality and for people are nearly unintelligible. Nobody edits this article for one week, so it was deleted. Please, do not found it again. Thanks. --Harold (diskuse) 5. 10. 2012, 17:12 (UTC)
I'm sorry for my last decision. The article was not so bad, I restored it and made some edits. --Harold (diskuse) 5. 10. 2012, 17:27 (UTC)

to Harold Thank you, Harold. My czech is only good in speech... Un nome utente diverso