Diskuse s wikipedistkou:Moixero

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Mangart. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Romanzazvorka 20. 7. 2010, 12:24 (UTC)


Dobrý den, děkuji za názor ... jsem úplný začátečník v rozšiřování wikipedie, takže toto byla zatím taková menší zkouška. Na Mangart se chystám vystoupit, takže, až se vrátím, budu mít více informací, vlastních zkušeností i fotografií. Pak bych to zkusila znovu. Hezký den přeji Moixero

Shrnujte prosím své editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Pěkný den ♥ K123456 16. 8. 2010, 08:44 (UTC)

Dobrý den K123456 :-) Děkuji za upozornění, příště to jistě napravím... Domnívala jsem se, že jsem tentokrát provedla jen malou změnu - že Tenochtitlán je dnešní Mexico City - takže není třeba tento "minidetail" osvětlovat. Nicméně, děkuji za zprávu a přeji taktéž pěkný den.