Diskuse ke kategorii:Panovníci

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Začíná tu být docela zmatek, nechtěl by tu nějaký historik udělat pořádek, dokud toho není příliš? --Karakal 07:10, 7. 10. 2005 (UTC)

Podkategorie pojmenovávejte, prosím, striktně panovníci (např. Švédští panovníci nebo Panovníci Velké Moravy - zde nezapomeňte na abecední řazení k V). Vyhneme se tak nežádoucí exkluzivitě pro jednotlivé tituly. Např. kategorie Čeští králové by neumožnila zařazení knížat.

Články k jednotlivým rodinám prosím řaďte pod země, v nichž panovali.--Jid 16:39, 20. 4. 2007 (UTC)

Způsob řazení[editovat zdroj]

Pro přehlednost se snažím rozčlenit tuto kategorii do tří základních podkategorií: Panovnické rody, Panovníci podle zemí a Panovníci podle titulů. Informace o rodině Vasů tedy řaďte do podkategorie Panovníci podle zemí -- Švédští panovníci a zároveň do podkategorií Panovnické rody a Panovníci podle titulů -- Králové -- Švédští králové. --Jid 09:06, 29. 4. 2007 (UTC)

Rozcestníky[editovat zdroj]

Odkaz na rozcestníky jednotlivých panovníků bych z této kategorie nejraději vymazal. Bude-li mít někdo lepší nápad, rád se inspiruji. Pokud se žádný návrh do týden neobjeví, rozcestníková hesla smažu (resp. jejich propojení sem).--Jid 12:39, 29. 4. 2007 (UTC)

Nesmažu. Některé rozcestníky by zůstaly úplně bez kategorií. Děkuji za případnou radu, co s nimi.--Jid 15:05, 18. 5. 2007 (UTC)