Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Fotografování/Vyřízené

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Možná jsem moc zvědavý, ale co se tu bude archivovat? --Aktron (d|p) 19:14, 17. 2. 2007 (UTC)

je dobrý si přečíst návrh projektu :) ale ve zkratce nevyřízené žádosti na fotky, nevěřím, že všechno se nám podaří splnit --Chmee2 19:19, 17. 2. 2007 (UTC)
No já to četl a nenalezl :-( Ale ok, jasně že nepovede. Jsou oblasti kde nikdo není a to by byl právě problém. --Aktron (d|p) 19:23, 17. 2. 2007 (UTC)

Formát stránky[editovat zdroj]

Chci se poradit, jestli v sekci Vyřízené bude lepší mít pouze textovou verzi

a nebo si to zařídit přes náhledy malých fotografií v galerii

Oba systémy mají něco do sebe, textový bude přehlednější a bude méně zatěžovat stahování, až tam bude více fotek, ale na druhou stranu grafický má výhodu v tom, že bude hnedka vidět, jak pořízená fotografie vypadá, ale bude mít nevýhodu, že ve velkém počtu bude zbytečně zatěžovat stahováním. Osobně se přikláním pro textovou verzi. --Chmee2 20:00, 17. 2. 2007 (UTC)

Doporučuji nechat textovou verzi. Ono se ne vždycky povede všechno stoprocentně vyfotit nebo stoprocentně nevyfotit (jako moje Cihlářka). Takže by tu bylo dobré mít i historii vyřizování té fotky. Tím odpovídám i na dolní Snek01ův návrh. --Packa 21:50, 6. 3. 2007 (UTC)

Já osobně bych zachoval jen stránku Wikipedie:WikiProjekt Fotografování/Požadované. Stránky Wikipedie:WikiProjekt Fotografování/Vyřízené a Wikipedie:WikiProjekt Fotografování/Nevyřízené bych zrušil, tzn smazal. (Domnívám se, že na tohle již upozorňoval Aktron svým dotazem 17.2.2007 - viz výše.) --snek01 20:29, 6. 3. 2007 (UTC)

ja bych to pro zmenu nechal, pac to budou jako vysledky toho, co se podarilo sehnat či nesehnat. V podstrance nevyřízené, se pak dají aspon snadno dohledat co nam chybí, bez toho aniz by se prolezala historie, jelikož z požadovaných by se to mělo pravidelně mazat, když to mazat nebudem, tak to bude za chvilku vypadat jak kategorie pozadovane obazky. Tim ze budem prubezne seznam aktualizovat se zaruci prehlednost a aktualnost. --Chmee2 13:14, 7. 3. 2007 (UTC)

Tato stránka není úplně nezbytná, ale jako jakási prezentace výsledků projektu i možnost dohledat, jak dopadly požadavky prošlé projektem, to smysl mít může. Rozhodně ale nemá smysl abecední řazení: třídit vyřízené požadavky podle abecedy je zbytečná práce, hledat něco konkrétního podle abecedy taky není moc praktické – to už je vždycky jednodušší použít fulltextové hledání na stránce. Takže jsem pro to, aby v případě zachování stránky byly vyřízené věci řazeny prostě chronologicky na konec stránky v tom pořadí, jak byly vyřízeny, resp. přesunuty na tuto stránku. Tedy s minimem práce a zároveň nejpraktičtějším uspořádáním. --ŠJů 16:28, 1. 7. 2008 (UTC)

Řazení[editovat zdroj]

Zdá se mi neužitečné a zbytečně komplikované řadit ty vyřízené žádosti abecedně. Co takhle zaarchivovat to tak, jak to je, a dál pokračovat chronologicky? --ŠJů 12. 8. 2008, 16:50 (UTC)