Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Fotografování/Nevyřízené

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Uniká mi smysl této stránky. Pokud se žádost nepodařilo vyřídit, není lepší ji vrátit zpět na seznam požadovaných fotek? Adam Zivner 21:13, 10. 5. 2007 (UTC)

pokud ji budem vracet na seznam požadovaných, tak se nám stane, že velmi záhy bude tak nepřehlednej jako stránka, která je nyní generována šablonou požadavek na obrázek. Snaha je taková, aby seznam požadovaných byl tak nějak aktualizován a aby se tam nevytvářel seznam mrtvých obrázků, které nejsme schopni vyřídit. To že to přesouváme, to tam vlastně uklízí a dělá přehledné a kdo pak má zájem, může se podívat sem, co se nepodařilo vyřídit a pokusit se to napravit. --Chmee2 12:23, 11. 5. 2007 (UTC) z cizího pc
Chápu, že obrázky, které půjdou jen obtížně vyřídit, by mohly zaplácat stránku se žádostmi. Objevují se zde ale i fotky, které je možné bez problémů vyfotit a nepodařilo se je vyřídit z jiných důvodů. Tyto je IMHO vhodné dát zpět na stránku žádostí. Adam Zivner 21:25, 10. 5. 2007 (UTC)
ano, ale aby byl nějaký systém, je nutno uplatnovat nějaké pravidlo, které bude platit na všechny stejně (v současnosti 1 měsíc), jelikož jak jinak uplatnovat, které obrázky se obtížně vyřídí a které snadno? Jak je psáno někde na úvodní stránce projektu, je doporučováno, aby se i tahle kategorie učastníky procházela a snažili se ji vyprazdnovat. Tahle stránka neznamená, že na obrázky kašlem, ale prostě jenom to, že se dostaly ze stránky aktuální do ne tak aktuální. Osobně sleduju obě stránky a snažím se vyřizovat i "Nevyřízené" dle rad projektu :) Podle mne nic nebrání tomu, aby se případně nějaký článek opět dal do Požadující, ale byl bych osobně proti tomu, aby se tam přetahovalo velké množství, jelikož se skutečně pak stane, že se stránka Požadované stane nepoužitelná a dobrý záměr skončí osudem Požadavek na obrázek. samozřejmě, že pokud bude můj pohled ojedinělý, není problém se podřídit většině, ale jak se bude projekt rozrůstat, tak to podle mne k tomuto automaticky povede, jelikož se bude množit množina obrázků, které nejsme schopni pořidit. --Chmee2 12:23, 11. 5. 2007 (UTC)

Šance jsou rozcestníkem. (Byly rozcestníkem už v době zařazení sem). Pokavaď jde o foto do článku o šancích (opevnění), jedny konkrétní bych měl. Zbývá tam článek o nádrži (ten foto má) a pravděpodobnosti (ten ho mít asi nikdy nebude) Lovecz 07:02, 14. 5. 2007 (UTC)

ŠJůovo řazení[editovat zdroj]

Jo, tak jak to udělal ŠJů mi to přijde mnohem praktičtější. Když se bude chtít někdo, kdo třeba jede do jižních Čech kouknout, jestli někdo nepožaduje obrázek právě z těchto míst, asi to nebude dohledávat dle abecedy ;-) Jedudědek 21:42, 20. 6. 2008 (UTC)