Diskuse k Wikipedii:Diskuse o smazání/Oxid terbitý

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nevidím tam ani náznak flamewaru. Každopádně bohužel nemám ve sledovaných všechny oxidy, tudíž nemůžu hlídat, zda nepřidá Vojtech.dostal další požadavky na rozšíření pomocí šablon, které by mohly vést k vymazání článku (jako je subpahýl apod.). Tudíž bych ho tímto rád poprosil, že pokud tak bude chtít udělat, nechť raději založí nové AfD, případně onen navržený ŽoK, aby mohla být věc řádně projednána, případně aby mě o tom spravil. Podle mě (a nejen podle mě) by byla škoda tyto články mazat a navíc se ukázalo, že tu jsou wikipedisté (Kacir), kteří by případně články uměli rozšířit. Za případné vyhovění díky. Palu 10. 2. 2011, 21:03 (UTC)

Jinak Ioanne, bod 1 je úsměvný, několikrát tam specifikuji, že se jedná o jednovětné články oxidů s infoboxem z kategorie Oxidy. To podle mě není "všechno a nic" :-) Palu 10. 2. 2011, 21:11 (UTC)
Podívejte se, Palu, u každé diskuse o smazání musí být všem účastníkům úplně jasné, o čem se diskutuje. Na konci také musí uzavírající správce všechny příslušné články buď smazat, nebo opatřit šablonou, že prošly diskusí. To v tomto případě není možné, protože nikde neexistuje explicitní seznam článků, kterých se to týká. To znamená, že diskusi nelze korektně vyhodnotit a uzavřít, a tudíž je zbytečná a zmatečná.--Ioannes Pragensis 11. 2. 2011, 09:41 (UTC)
Máte pravdu, že vypsat je by bylo pracné, ale u ŽoKu hrozí podle mě zcela stejná situace. Palu 11. 2. 2011, 10:09 (UTC)